milosh píše:Tak po bile barve na orla bych mel asi dalsiho favorita na dalsi barvu
já chtěl černou, ale tahle to vyhrála....navíc na zimákách s puklicema to není ono, se těším na jaro až dostane zase 17" to je pak jiný pokoukání.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
milosh píše:Tak po bile barve na orla bych mel asi dalsiho favorita na dalsi barvu

cervena se mi moc libila, ale chteli jsme svetlou barvu, tak to vyhrala modra
 cervena se mi moc libila, ale chteli jsme svetlou barvu, tak to vyhrala modra 
 Hlave, že je opravené, tak nech slúži k radosti
  Hlave, že je opravené, tak nech slúži k radosti  

Palomita píše:Taky te tu vitamecervena se mi moc libila, ale chteli jsme svetlou barvu, tak to vyhrala modra
Jak dopadl ten motorkar? A vina asi byla policii shledana na jeho strane?Poky Ul píše:Tak naštěstí vše dopadlo na konec snad dobře(kromně asi motorkáře co
)
My chteli svetlou, tak jsme premysleli mezi bezovou a modrou. Modrou jsme nikde nazivo nevideli, ale rekli jsme si, ze to zkusimeOsbourneCox píše:ta modrá je luxusní, žena ji taky chtĕla, ale Orel s ní se nedal sehnat bez objednání, tak padlo vínové.
 zrovna meli v centralnim skladu auto odpovidajici nasim pozadavkum, jen melo 16" kola, ale to nam nevadilo. Tak jsme ho vzali a za mesic bylo doma
 zrovna meli v centralnim skladu auto odpovidajici nasim pozadavkum, jen melo 16" kola, ale to nam nevadilo. Tak jsme ho vzali a za mesic bylo doma 
 Sice nic hroznýho - přední nárazník odřenej a prasklej (nějakej doveda couval na parkovišti), ale i tak to servis odhad na cca 20 tis. a budu týden bez auta...
  Sice nic hroznýho - přední nárazník odřenej a prasklej (nějakej doveda couval na parkovišti), ale i tak to servis odhad na cca 20 tis. a budu týden bez auta... 

luke1 píše:Jak dopadl ten motorkar? A vina asi byla policii shledana na jeho strane?Poky Ul píše:Tak naštěstí vše dopadlo na konec snad dobře(kromně asi motorkáře co
)

ale totálka to nebude ne?
  ale totálka to nebude ne? totalka nie vsetko funguje s autom som isiel po dvore v pohode len plastove zavesky su polamane takze len vymena plastov prestrek
 totalka nie vsetko funguje s autom som isiel po dvore v pohode len plastove zavesky su polamane takze len vymena plastov prestrekZkus kontaktovat pana Felgra z cz.drafel.Hamin píše:Zdravím,tak jsem zase po 10ti letech boural,hroznej pech když si poprvé v životě koupím nové auto.Jedu takhle po cestě a předjíždím pluh.Když jsem na úrovni jeho kabiny on zatočí doleva a radlicí mi vzal úplně celou pravou stranu-přední nárazník, doslova přeřízlé pravé přední kolo(mám liťáky)+pneu,urvané zrcátko,poškrábané dveře,urvaný zadní nárazník a prasklý zadní liťák
.
takže tady to je
-nárazník přední orlando-horní část 9024,-
-spodní část předního nárazníku orlando 4438,-
-nadkolí plastové orlando L 689,-
-lem blatníku PZ 2194,-
-podběh orlando PZ 1255,-
-zrcátko orlando P 7705,-
-nárazník zadní orlando 5688,-
-spodní část zadního nárazníku 4438,-
-spodní ochrana zadního nárazníku 1653,-
-plast zadního nárazníku 676,-
-odrazka zadní orlando 407,-
-držák zadního nárazníku 324,-
-držák nárazníku(asi přední) 742,-
-ložisko přední 6073,-
-tlumič PP 4609,-
-PP těhlice orlando(dle info to je něco v obložení kola) 4905,-
-příchytka podběhu 704,-
+ práce,lakování,geometrie a diagnostika,2 alu disky a pneu celkově 90674,-

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |