Ivanův nový nárazník III. - FOTO
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, já to asi o ty 3-4 cm snížím. Taky se mi to přestává líbit takhle vysoko 

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Snížit, snížit. Já jsem teď po 30mm snížení úplně nadšenýIvan píše:Miloši, já to asi o ty 3-4 cm snížím...

|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
q
jednoducho moc pekne!
a to hlavne kvoli tomu spodku z lanosa
to auto je stale lepsie a lepsie...

Sam mam predni napravu snizenou o 30mm a uz bych to nikdy neudelal, kdyz nemam k tomu i sport. tlumice. Tlumice odesly pekne rychle, sice uz to mely spocitany, ale i tak to ty pruziny jen urychlily. Takze kupuju novy a dam zpet seriovy nexiacky pruziny ala OFF-ROADOndras píše: Snížit, snížit. Já jsem teď po 30mm snížení úplně nadšený![]()

njn Miloshi ty ses proste nepoucitelnej....co treba koupit poradny tlumice a nechat to snizeny

PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...

SERU NA NOVY TLUMICE, KTERY BY STALY 10 000 !!!!!Peca píše:njn Miloshi ty ses proste nepoucitelnej....co treba koupit poradny tlumice a nechat to snizeny![]()
![]()
Auto se sportovnim podvozkem stejne lip neprodas a kazdej si radsi koupi serii nez vytuneny, protoze je vseobecne znamy, ze kdyz uz nekdo tuni, tak aby to vyuzil, tim myslim jezdeni jako prase !!!
Milosh se zvolna psychicky začíná smiřovat s dočasností vlastnictví Nexie.milosh píše:Auto se sportovnim podvozkem stejne lip neprodas a kazdej si radsi koupi serii nez vytuneny, protoze je vseobecne znamy, ze kdyz uz nekdo tuni, tak aby to vyuzil, tim myslim jezdeni jako prase !!!
Nebo začíná stárnout

Na Nexii vzpomínám v dobrém
, ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,

neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Milosh je už starej dědek. Sice nevím, zda Vám to můžu napsat, ale po ICQ se mi svěřil, že si chce pořídit z bazaru za 20.000 Kč Daewoo Tico. Stříbrné - to je prý nejhezčí... 

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
looooooooooolIvan píše:Milosh je už starej dědek. Sice nevím, zda Vám to můžu napsat, ale po ICQ se mi svěřil, že si chce pořídit z bazaru za 20.000 Kč Daewoo Tico. Stříbrné - to je prý nejhezčí...
no mam dost

PECA

No ale zas kdyz to clovek veme z jinyho uhlu pohledu, tak takovy tico sice vubec nejede, ale kdyz zrovna jede, tak ma polovicni spotrebu nez Ivanova Nessi... A navic kdyz nahodou takovy auto nabouras, tak se nemusis bat co bude stat oprava, pac tu bouracku s nejvetsi pravdepodobnosti ani neprezijes...
PECA