Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ja stihl akorat tu posledni na Nove a prislo mi, ze jeden tabor za 18 a druhy bez 2 za dvacet. Detince a prizemni vykriky, trapne krouceni hlavou, placani rukama vzdy jen na jedne polovine, fakt ubohe stejnym dilem na obou stranach...djpsx píše:Debata na Primě byla perfektní ukázkou obou voličských táborů. Zatímco při hovoru pana Vondry se ozývaly poznámky typu Křivohubče a podobné výrazy primitivů, příznivci ODS byly kultivovaní.
JJ, 3 na 1 to je lepsi nez fackovat ze zalohy...djpsx píše:Paroubek byl nervózní a scházely mu mnohdy argumenty, trio Topolánek, Gandalovič a Němcová ho zasypávali skvěle připravenými podklady.
Docente, me pripominal nejmenovaneho nemeckeho statnika, kteryho snad ani ty nepamatujesDocent píše:Tak já akorát něco slyšel z vedlejšího pokoje, takže nevím, na čem to běželo, ale vždy jsem naprosto přesně poznal, kdy mluví Paroubek. A s mrazením v zádech jsem si připomínal doby, kdy jsme povinně pochodovali kolem tribun na 1. máje, ta rétorika a tón hlasu byly naprosto stejný, jako u bolševických funcionářů na těch tribunách.
Vy jste teda zlýIvan píše:Brainmane, raději nic nezaškrtávej, protože když zaškrtneš cokoli jiného než ODS, tak Tě systém automaticky vyloučí z fora
Vojto, to se týká jen politických stran.Vojta píše:Dovoluji si jemně upozornit, že Ti, co mají pod svým příspěvkem tu modrou šipku s heslem, už porušují volební zákon (reklama volebních stran smí být pouze do voleb!!!)![]()
![]()
![]()
Bohužel. A k modrýmu ptákovi - mám špatnou zkušenost. Měl jsem jednou a nebylo to příjemnýIvan píše:Vojto, to se týká jen politických stran.Vojta píše:Dovoluji si jemně upozornit, že Ti, co mají pod svým příspěvkem tu modrou šipku s heslem, už porušují volební zákon (reklama volebních stran smí být pouze do voleb!!!)![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |