https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=4994
...ale zatim nikdo nezareagoval a ja bych potreboval reseni co nejdrive (zvlast s neuprosne se blizici dovolenou bych nerad nechaval vic jak tyden auto na sidlisti pred barakem s otevrenym oknem dokoran).

Ma nekdo nejaky tip na nenarocne, ale funkcni reseni?

Diky moc predem...
PS: Vzdycky jsem si rikal (a brachovi pri jeho eskapadach se stahovanim oken posmival, dokud jsem mel auta s mechanickyma klickama
 ), ze elektrika je v aute akorat k zlosti, ze ten nepatrny luxus navic nestoji za ty velke problemy a starosti, co s tim jsou.
), ze elektrika je v aute akorat k zlosti, ze ten nepatrny luxus navic nestoji za ty velke problemy a starosti, co s tim jsou.  Pak jsem si rekl, ze treba ja budu mit stesti, ale opak je zjevne pravdou...
 Pak jsem si rekl, ze treba ja budu mit stesti, ale opak je zjevne pravdou... 

možno je to drasticke ale na škodovke to šlo ak maš dole tapacír tak podopri okno kuskom dreveneho klacika
  možno je to drasticke ale na škodovke to šlo ak maš dole tapacír tak podopri okno kuskom dreveneho klacika 

Pral jsem se s tim jeste ted odpoledne az vecer, az se mi podarilo ten bovden zase jako prvne zaseknout uvnitr dveri tak, ze zabral a okno v horni (zavrene) pozici vysponoval, takze mam fest zavreno a ted zas cca 2-3 tydny pockam, az dorazi z Madarska original cely ten pojezd...
 Pral jsem se s tim jeste ted odpoledne az vecer, az se mi podarilo ten bovden zase jako prvne zaseknout uvnitr dveri tak, ze zabral a okno v horni (zavrene) pozici vysponoval, takze mam fest zavreno a ted zas cca 2-3 tydny pockam, az dorazi z Madarska original cely ten pojezd...