Sraz na Strahově 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
- Reklama
Zdá se, že se počasí lepší a v 17,05 bude krásně, (nebo bude lejt jako z konve)   

ale taky jsme to už na Strahofě zažili na prvním zdrcu ( na fotkách mám auto samej okvětní lístek po tom lijáku )
 ale taky jsme to už na Strahofě zažili na prvním zdrcu ( na fotkách mám auto samej okvětní lístek po tom lijáku )  

Jinak jsem dráhy na bowling nezajišťoval pro nedostatek zájemců z okruhu managerů a současně řidičů Daewoo cars, kteří zařezávají hned od rána 

Sice se říká, že ranní ptáče dál doskáče, ale také se dodává, že dřív chcípne.

Tak odpoledne ahoj (můžu tohle použít, i když se bude pít nealko pivo???
  (můžu tohle použít, i když se bude pít nealko pivo???

Jinak jsem dráhy na bowling nezajišťoval pro nedostatek zájemců z okruhu managerů a současně řidičů Daewoo cars, kteří zařezávají hned od rána

Tak odpoledne ahoj
 (můžu tohle použít, i když se bude pít nealko pivo???
  (můžu tohle použít, i když se bude pít nealko pivo???Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Vilém Nacher
- Kontaktovat uživatele:
Dnes
Tez se pokusim prijet, pokud nebude moc lejt, rozumim tomu dobre, ze je to tam nekde na parkovisti mezi stadiony a NH Caru?
V.

V.
Re: Dnes
Jo je to velkej plac , pěknej asfalt a ty směrovky na NH krax tě tam dovedou .Vilém Nacher píše:Tez se pokusim prijet, pokud nebude moc lejt, rozumim tomu dobre, ze je to tam nekde na parkovisti mezi stadiony a NH Caru?
V.
Přijeď , Lacíka bych si teda prohlédl rád ...
MATIZ SE 0.8  r.v. 2000 modrá metla     a     NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V  r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e

.
. . Dejte si za okno ceduli s číslem mobilu, ať si můžem aspoň telefonovat
 . Dejte si za okno ceduli s číslem mobilu, ať si můžem aspoň telefonovat