Ale bojim se, jestli se tam něco nepřidírá, co by šlo ještě opravit před tím, než to odejde úplně...
  Ale bojim se, jestli se tam něco nepřidírá, co by šlo ještě opravit před tím, než to odejde úplně... 
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Když jinak se to chovalo normálně...Napadlo mě to taky, protože to je snad jediný, co běží i při vypnutym motoru, ale zapnutym zapalováním...Pavel Beneš píše:možná benz. čerpadlo o sobě dává vědět......
no RJ dostava informace z cidla klepani motoru a podle toho upravuje predstih a zapalovani . No a kdys se to zblbne tak to muze palit jinak a pak to muze vybrovat.SKUBI píše:Brainman píše:muze se poblbat info z cidla klepani motoru

Tomu nerozumim...
Cozetotohleto?
 Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGAle ono to vibrovalo při vypnutým motoru. Bylo zapnutý jen zapalování...Brainman píše:no RJ dostava informace z cidla klepani motoru a podle toho upravuje predstih a zapalovani . No a kdys se to zblbne tak to muze palit jinak a pak to muze vibrovat.SKUBI píše:Brainman píše:muze se poblbat info z cidla klepani motoru

Tomu nerozumim...
Cozetotohleto?

aaahaSKUBI píše:Ale ono to vibrovalo při vypnutým motoru. Bylo zapnutý jen zapalování...Brainman píše:no RJ dostava informace z cidla klepani motoru a podle toho upravuje predstih a zapalovani . No a kdys se to zblbne tak to muze palit jinak a pak to muze vibrovat.SKUBI píše:

Tomu nerozumim...
Cozetotohleto?
 , to jsem nejak prehledl
 , to jsem nejak prehledl Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |