Dik vopred za pomoc.
P.S. Už mám modré podsvieten ie palubky a všetkého čo svieti...

Dal som si aj na strop na miesto sufitky. Ešte pár neonov a je cool.

Moderátor: Blue Lanos

Vravíš že origi sú drahé? V MaG autopríslušenstvo majú po 2580,-mipo píše:Len ich preboha nekupuj v autorizovanom servise. Odo mňa chceli 1270SK bez montáže.
Viem, že niekde som ich videl za cca. 500-700SK, el neviem si posmenúť kde. Skús napísať do bývalé piešťanského servisu, teraz sídlia niekde vo Vrbovom. Je tu to niekde popísané.

Ak sa mi podarý odfotiť kvalitne pichnem to aj sem aj na Lanosclub.comdettektorr píše:Uměl bys poslat fotky výsledku tvé práce mailem? Jsem stejný blázen jako ty. Teď v létě se chystám na podobné úpravy.

sam som zvedavy aj ked modre osvetlenie nemusim
 sam som zvedavy aj ked modre osvetlenie nemusim  staci mi modre auto
 staci mi modre auto 

Ale to bude asi inymi faktormi ze ich tak pocujem ale aj tak sa mi zdaju byt dako velmi hlucne i napriek tomu ze nemam tapacir a tesnenie okolo dveri je na rit.
 Ale to bude asi inymi faktormi ze ich tak pocujem ale aj tak sa mi zdaju byt dako velmi hlucne i napriek tomu ze nemam tapacir a tesnenie okolo dveri je na rit. a  nad 80 km/hod to uz zacne byt neprijemne a ani radio si nemozem pustit
 a  nad 80 km/hod to uz zacne byt neprijemne a ani radio si nemozem pustit 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |