Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...[/quote]MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
no to si zistil dost neskoro, co ???

Moderátor: Blue Lanos
Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...[/quote]MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)

Ja som kupil a mal 97 000 km.ale tiez som spokojny. je to komfortne vozenie a aj super spotreba.Svagor ma octaviu.Vcera sme to akurat preberali a povedal aj on ze espero je lepsie.MilanK píše:JA som kupil Espero z 96 naj. 60 000km. . a som uplne spokojny , pohodlne a na moje prekvapenie velmi spolahlive auto . Mam ho rok a okrem doliatia nemrznucej kvapaliny nepotreboval ziadnu opravu . No musis aj zhodnotit od koho to auto kupujes . Lebo je rozdiel 90 000 km urobenych sviatocne a 90 000 km pretekarkym stylom .
Nejake predsudky proti daewam su hlupost, z mojej skusenosti . V tej cene kupis tak mozno feliciu a ta sa neda porovnavat s Lanosom .
Jediny problem je hrdza , no aj to sa da odstranit a mimochodom felicie hrdzavej tiez .
Stastnu ruku pri vybere ...
no to si zistil dost neskoro, co ???mrk píše:Tak potom Lanos je priam uzasne auto skoda ze sa mi nepaci .. Nic v zlom...MilanK píše:nestras ! Lanos narozdiel od Espera je pozinkovany, takze nehrdzavie (len tak bezdovodne)
 [/quote]
[/quote]Svata pravdapetrm píše:...podle mě je Lanos a Matiz nejspolehlivější z této generace ještě starého daewoo

co je OP a Proshare?Smells píše:Michal22 nedelas nahodou OP na Proshare ?

sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov
 sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov  a mam asi najmenej km
  a mam asi najmenej km  
   Ale nie ze by mi to nejak prekazalo

Beztak mas vic jak ja tak se moc nenaparujBlue Lanos píše:sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov
a mam asi najmenej km

Ale co viem isto aj o dost drahsie kupeneho

Blue Lanos píše:sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov
a mam asi najmenej km

Vdaka za poklonu
 Vdaka za poklonu   
  . Zatial sa drzi. Ma nalietanych 77000 a okrem GO motora po zhruba 3000 km, vymeny predneho skla po uloveni mysiaka a vymeny zadneho dielu vyfuku ziadne vaecsie zavady
 . Zatial sa drzi. Ma nalietanych 77000 a okrem GO motora po zhruba 3000 km, vymeny predneho skla po uloveni mysiaka a vymeny zadneho dielu vyfuku ziadne vaecsie zavady   
  . Len tie tlmice uz by to chcelo vymenit, bo sa citim jak na lodi za burky
 . Len tie tlmice uz by to chcelo vymenit, bo sa citim jak na lodi za burky  

Smells píše:Beztak mas vic jak ja tak se moc nenaparujBlue Lanos píše:sakra som tu skoro patriot (snad aj Vado) co ma lanosa uz skoro 8 rokov
a mam asi najmenej km

hochu len som si isty, ze ho nemas od 98 roku
 hochu len som si isty, ze ho nemas od 98 roku 

Ardy píše:Aj ja som sa tešil z prvích odpovedí
Ja som kupoval mojho Lanosa v januári za 134 000.- ma 90 tis.
Kukni mu poriadne na zuby.
Potom foto a dalšie poznatky prosím...
Ohľadom elektriky ti rád pomôžem.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |