Jinak dobrou musim jít vyřesit něco s manželkou
 Jinak dobrou musim jít vyřesit něco s manželkou 
Moderátor: Blue Lanos
tak z toho som uz jelen a co je to potom v tom prednom lavom podblatniku???palikx píše:kluci ja vas usmerním je tam opravdu uhlíkový filtr a do něj vede jen vzduch(odvětraní nadrže)Jestli tam byl benzin je to teoreticky možne že přetekl z nadrže až sem.Čerpadlo je samo v nadrži a ano saje všechen bordel ,ale přes 2 sítka.A zpatečka benzinu vede ze vstřikovací lišty do zadu motoru.Snad jsem to vysvětlil rozumně.
 asi 2,5 roku.to je pru.er jestli se to dozví mladá tak to zas bude řečí.
 asi 2,5 roku.to je pru.er jestli se to dozví mladá tak to zas bude řečí. 
   ta ja 13 let a 3 mesice
 ta ja 13 let a 3 mesice  
   . Jo a predbehnu Palixe. Dnes jsem byl u nich v servisu a koukali jsme na Espero co tam stalo, ten uhlikovy filtr tam je ale rozdil s ostrikovacem spociva v tom ze auta s ABS maji nadrzku v podbehu a ty bez v motoru. Jinak v tom podbehu na druhe strene je jeste cast rezonatoru od sani
 . Jo a predbehnu Palixe. Dnes jsem byl u nich v servisu a koukali jsme na Espero co tam stalo, ten uhlikovy filtr tam je ale rozdil s ostrikovacem spociva v tom ze auta s ABS maji nadrzku v podbehu a ty bez v motoru. Jinak v tom podbehu na druhe strene je jeste cast rezonatoru od sani Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGTak tos me předběhlBrainman píše:jestli je to dulezite
ta ja 13 let a 3 mesice

. Jo a predbehnu Palixe. Dnes jsem byl u nich v servisu a koukali jsme na Espero co tam stalo, ten uhlikovy filtr tam je ale rozdil s ostrikovacem spociva v tom ze auta s ABS maji nadrzku v podbehu a ty bez v motoru. Jinak v tom podbehu na druhe strene je jeste cast rezonatoru od sani
 Včera tu byl petrm a ja šel konečně spat dřív než v 1.
 Včera tu byl petrm a ja šel konečně spat dřív než v 1.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |