Např. při jízdě do zatáčky. To jsem potkal dneska (mělo to na hlavě klobouk) a nevěděl jsem, jestli bude zastavovat, nebo co se vlastně stane.]Rebro[ píše:V mojej rodnej dedine (meste) je nova moda. Nepouzivanie blinkrov. alebo pouzivanie, ked netreba. alebo pouzitie neskoro
Blinkry
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Vojta
Tohle jsem zažil loni, kdy jeden v klobouku na rovné cestě - nikde nikdo - dal levý blinkr a najel na levou stranu. Já v domění, že odbočuje na polňačku do leva, jsem po pravé straně začal objíždět. V ten moment dal pravý blinkr a odbočil na polňačku vpravo. Pogumoval jsem silnici, skončil jsem pravým předním kolem v mělkém příkopu. Tolik sprostých slov moje tchýně ode mne ještě neslyšela. A ten debil mi začal vysvětlovat, že si nadjížděl. Chvilku před tím jsem nadával na kloboukáře a za tímhle jsem chvilku jel, takže jsem s tím tak trochu počítal, že něco vyvede.

- ]Rebro[
ehehehehe, toto presne robi aj jeden programator, s ktorym chodime do praceHabron píše:Např. při jízdě do zatáčky. To jsem potkal dneska (mělo to na hlavě klobouk) a nevěděl jsem, jestli bude zastavovat, nebo co se vlastně stane.]Rebro[ píše:V mojej rodnej dedine (meste) je nova moda. Nepouzivanie blinkrov. alebo pouzivanie, ked netreba. alebo pouzitie neskoro

Ale ospravedlnuje ho to, ze ma Thaliu

Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN

Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Thaliu???...chudák...co provedl, že v tom musí jezdit???]Rebro[ píše:ehehehehe, toto presne robi aj jeden programator, s ktorym chodime do praceHabron píše:Např. při jízdě do zatáčky. To jsem potkal dneska (mělo to na hlavě klobouk) a nevěděl jsem, jestli bude zastavovat, nebo co se vlastně stane.]Rebro[ píše:V mojej rodnej dedine (meste) je nova moda. Nepouzivanie blinkrov. alebo pouzivanie, ked netreba. alebo pouzitie neskoro

'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto

Možno to nie je úplne k téme, ale:
dnes sa predomna natlacil jeden strieborny lanos. Jazdec zvany darker - plechovka cierneho emajlu naliata do zadnych svetiel a cierne folie na oknach ( aj popred 3 brzdove), potvrdzoval svoju inteligenciu aj stylom jazdy. Ja tomu nechapem, ze na Slovensku maju debili svojpravnost, este k tomu aj vodicske opravnenie a jazdia na podivných tuzingoch na verejnych komunikaciach. Ked k tomu pripocitam prudkointeligentnych zakonodarcov, čo schvaluju take novely ako ja tá posledná, aj s tými ich snehovými retazami, tak ma napína z tohoto bordelu.
 Ked k tomu pripocitam prudkointeligentnych zakonodarcov, čo schvaluju take novely ako ja tá posledná, aj s tými ich snehovými retazami, tak ma napína z tohoto bordelu.  

dnes sa predomna natlacil jeden strieborny lanos. Jazdec zvany darker - plechovka cierneho emajlu naliata do zadnych svetiel a cierne folie na oknach ( aj popred 3 brzdove), potvrdzoval svoju inteligenciu aj stylom jazdy. Ja tomu nechapem, ze na Slovensku maju debili svojpravnost, este k tomu aj vodicske opravnenie a jazdia na podivných tuzingoch na verejnych komunikaciach.
 Ked k tomu pripocitam prudkointeligentnych zakonodarcov, čo schvaluju take novely ako ja tá posledná, aj s tými ich snehovými retazami, tak ma napína z tohoto bordelu.