Treba zakladat nove prispevky
 Treba zakladat nove prispevky  Nech to tu trochu ozije
 Nech to tu trochu ozije  

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Treba zakladat nove prispevky  Nech to tu trochu ozije
 Nech to tu trochu ozije  

tak to si tiez myslim. V lete to tu bolo o dost lepsie (viac srand a tak)kaso píše:Kolegovia v rozhovore s clenmi DAEWOOCLUBU sme sa zhodli ze forum upada

Nech to tu trochu ozije

Pěkný dobrý den.kaso píše:Kolegovia v rozhovore s clenmi DAEWOOCLUBU sme sa zhodli ze forum upada

Nech to tu trochu ozije

Stále drobný sněháňky,kolem nuly
 Stále drobný sněháňky,kolem nuly  
  Vždyť je na forů přihlášených přez tisícovku lidí!
 Vždyť je na forů přihlášených přez tisícovku lidí!  Teď si představ,že by každý napsal jeden příspěvek denně!!
 Teď si představ,že by každý napsal jeden příspěvek denně!! 
  Já bych to nechal.Protože když by se všichni rozepsali tak by Miloš musel udělovat kvóty
 Já bych to nechal.Protože když by se všichni rozepsali tak by Miloš musel udělovat kvóty  

TY mas najviac co hovorit o upadkukaso píše:Kolegovia v rozhovore s clenmi DAEWOOCLUBU sme sa zhodli ze forum upada

Nech to tu trochu ozije

Za mesiac oktober a do polovice novembra si sem ani netukol a hovoris ze to tu upada....
 Za mesiac oktober a do polovice novembra si sem ani netukol a hovoris ze to tu upada....  

]Rebro[ píše:Nerieš tomipo píše:Ja mám podobný pocit ako ostatní. Trochu to tu zaspáva. Ale tiež by ma zaujímalo, kde sú starí známi ako Rebro, Fireman, Kaso sa už objavil a Akri sa nejak obmedzil. Ale nemá to cenu riešiť...

A už aj to hovorí o tom, že fórum je živé...
 A už aj to hovorí o tom, že fórum je živé... 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |