Na co prachy!!! Hlavně že se nadřu !!!eMKa Slovensko píše:ale skuste to s mojim platom, potom by ste inak rozpravali

To je moje heslo, tak nervi

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Akri je mladsi, a nevi co rika. Spravne je to Na co prachy!!! Hlavně že se nažeru !!!Akri píše:Na co prachy!!! Hlavně že se nadřu !!!eMKa Slovensko píše:ale skuste to s mojim platom, potom by ste inak rozpravali

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGon desne placa AkriBrainman píše:Akri je mladsi, a nevi co rika. Spravne je to Na co prachy!!! Hlavně že se nažeru !!!Akri píše:Na co prachy!!! Hlavně že se nadřu !!!eMKa Slovensko píše:ale skuste to s mojim platom, potom by ste inak rozpravali

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 

Ty mají starosti! Já vím že až Koženýho propustí na kauci tak zmizí ani si chudak neveme deku z pláže
  Ty mají starosti! Já vím že až Koženýho propustí na kauci tak zmizí ani si chudak neveme deku z pláže  

tak tak, tady sem udelal skromny web, tak tam taky muzete prispetRichard píše:FSC P-19 to je Fujitsu - Siemens ???? Jestli jo tak ho mám taky a taky 19" a taky spokojen

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |