ta asi šestá tvoje fotka mi něco matně připomíná

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

No malinko, vsak na me vyskocila baba, ale ja ji poslal do prdeleRichard píše:Hele Akri, není tam náhodou zákaz focení??????ta asi šestá tvoje fotka mi něco matně připomíná

jsem fotil i uvnitr, ale to na me zavolala nejakyho manika, tak jsem to omezil na venkovni prostory
 jsem fotil i uvnitr, ale to na me zavolala nejakyho manika, tak jsem to omezil na venkovni prostory 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
Juuuuu, to je taky supeeeerIvko píše:Je to pravdaLIFELIKE píše:Pekné miestečko...
Počula som, že pri Martine je nejaký skanzen takýchto stavieb. Martinčania, čo je na tom pravdy???
http://www.snm.sk/?lang=svk&org=5§ion=expo&id=6
http://www.muzeum.sk/default.php?obj=mu ... msd_em_snm
http://www.skonline.sk/skanzen.php?id=29

AKRI - (byl) Muž z Ria !
To mam mikrovlnku, len smola ze je obmedzena na 64Kbps.Akri píše:Díky!!! Ten Tvuj ztraveny cas na modemu pro me znamena hodneSato píše:Akriii !!! tie fotky su pekne len ich nejako dlhsie nacitava
Dal som si namahu a presne som to odmeral: 5min 45sek, jsi pasovan na krale dial-upu

To je mikrovlnka jak pojd na me z bokuSato píše:To mam mikrovlnku, len smola ze je obmedzena na 64Kbps.Akri píše:Díky!!! Ten Tvuj ztraveny cas na modemu pro me znamena hodneSato píše:Akriii !!! tie fotky su pekne len ich nejako dlhsie nacitava
Dal som si namahu a presne som to odmeral: 5min 45sek, jsi pasovan na krale dial-upu

Ale ZADARMO
 No ale zadarmo, taky bych si nechal libit, ale vlastne ne, ja jsem se uz zhejckal
 No ale zadarmo, taky bych si nechal libit, ale vlastne ne, ja jsem se uz zhejckal 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
 Jo proxyna je super věc, kdyby mi nezbořila mojí domácí síť
  Jo proxyna je super věc, kdyby mi nezbořila mojí domácí síť 

Přes GPRS se bohužel nemžeš dostat na víc než 80KBit/s....a to v ideálním případě při 4 timeslotech pro download a kodování sítě CS4. NAvíc u GRPS nikdy nedosáhneš tak vyrovnané charakteristiky přenosu jako je vidět z toho grafu mýho EDGE. Ne že by GPRS pro doma nestačilo..........bejvaly i modemy 14,4Krtek píše:pro mně je rychlej net 128 kb. Pokud nestahuješ data jako magor tak na webování to stačí s velkou rezervou. Už na tomhle GPRS s cproxy mi naskakujou stránky prakticky okamžitě.
 ......spíš jde o to že za EDGE platíš stejně máš 3x takovou rychlost
 ......spíš jde o to že za EDGE platíš stejně máš 3x takovou rychlost  

to je fakt
 to je fakt 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
Když si Krtek platí GPRS data, tak má pochopitelně i možnost EDGEAkri píše:Jo vsak Krtek ma taky v cene EDGE, ale nevim s cim se pripojuje, no a jinak ta proxy, tu jsem taky u ET pouzival, ale komprimuje vsechno kdyz chces aby to frcelo, je fakt, ze kdyz zakazech skoro vsechno co tam zakazat jde, vidis jen text a misto obrazku, paskvily, pak to rychle jde
to je fakt
 Proto to píšu
  Proto to píšu   Třeba v případě EDGE karty PCMCIA do notebooku se dá dotovaná pořídit za litr
  Třeba v případě EDGE karty PCMCIA do notebooku se dá dotovaná pořídit za litr  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |