Výkon
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- 
				Kruger !!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výkon
To záleží na více věcech, na převodovce, na softwaru, na najetých kilometrech na stavu motoru, pneumatikách, sání atp.Arkadij píše:Neměřili jste někdo zkutečný výkon na Nexii? Podle mě to má trochu víc, než se uvádí v TP. Protože Opel Tigra má 92 koní nebo tak nějak a nechytl se. Astra má 1,6 stříkačku a taky se nechytá. Podle mě to má víc, než 55kW.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně záleží na hmotnosti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodatek pro Pepeho: na aktuální hmotnosti vozidla s nákladem.

Dodatek pro Pepeho: na aktuální hmotnosti vozidla s nákladem.

Naposledy upravil(a) Ivan dne úte zář 27, 2005 22:00, celkem upraveno 1 x.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Na hmotnosti čeho   

Ten Tigr má větší výkon na kilo váhy než Nexie.
BTW: Nevím jak vy, ale já měl v techničáku 69kW

Ten Tigr má větší výkon na kilo váhy než Nexie.
BTW: Nevím jak vy, ale já měl v techničáku 69kW

V aktivní službě:   
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán

Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
V té Tigře byli dva mladí kluci. Já jsem jel s bráchou. Nevím, kolik měli oni, ale my máme dohromady 175 Kg. Je taky možné, že ta vložka mezi volantem a pedály taky umí hovno. Nebo měl příliš široké gumy. Ale faktem je, že si neškrtl. Jinak Nexii mám v základu (až na přísadu do oleje). Gumy 175/70/13 a 185/70/13. Najeto 92 000. Nějak extrémě to netočím.

- 
				Kruger !!!
- Kontaktovat uživatele:
Ale jestli oni s tebou závodili !!Arkadij píše:V té Tigře byli dva mladí kluci. Já jsem jel s bráchou. Nevím, kolik měli oni, ale my máme dohromady 175 Kg. Je taky možné, že ta vložka mezi volantem a pedály taky umí hovno. Nebo měl příliš široké gumy. Ale faktem je, že si neškrtl. Jinak Nexii mám v základu (až na přísadu do oleje). Gumy 175/70/13 a 185/70/13. Najeto 92 000. Nějak extrémě to netočím.
 Nebo si jen řekli, ty vole, to je ale cvok !!!
  Nebo si jen řekli, ty vole, to je ale cvok !!!No, prvních pár metrů mě talčil (skoro se mi opřel o prdel), než jsem tam dál dvojku. Pak se zařadil do levého průhu a laďák mu řval jak šílený. Tak jsem sešlapl pedál až na podlahu a už to letělo. Držel jsem to mezi 4,5 až 5,5 tis otáček. Na trojku jsem už jel 120 (ještě že tam nebyli policajti. Bylo to totíž ve městě).

To si drzal v dobrych otackachArkadij píše:No, prvních pár metrů mě talčil (skoro se mi opřel o prdel), než jsem tam dál dvojku. Pak se zařadil do levého průhu a laďák mu řval jak šílený. Tak jsem sešlapl pedál až na podlahu a už to letělo. Držel jsem to mezi 4,5 až 5,5 tis otáček. Na trojku jsem už jel 120 (ještě že tam nebyli policajti. Bylo to totíž ve městě).
 Co to vlastne mas az auto? Imprezu ci co? Lebo akosi takto na Daewe daleko neprides
 Co to vlastne mas az auto? Imprezu ci co? Lebo akosi takto na Daewe daleko neprides1.vypust a vyměn olejArkadij píše:V té Tigře byli dva mladí kluci. Já jsem jel s bráchou. Nevím, kolik měli oni, ale my máme dohromady 175 Kg. Je taky možné, že ta vložka mezi volantem a pedály taky umí hovno. Nebo měl příliš široké gumy. Ale faktem je, že si neškrtl. Jinak Nexii mám v základu (až na přísadu do oleje). Gumy 175/70/13 a 185/70/13. Najeto 92 000. Nějak extrémě to netočím.
2.modli se at najedeš dalších 92.t