Osobne som mala iba raz možnosť šoférovať auto s automaton. Bol to Smart. A iba krátko, ale je to sranda. Hlavne by to asi chcelo si na to zvyknúť, lebo tak nejako som mala pocit, že ruky nemajú čo robiť a aj pedal chybalRastoS píše:Ja som automat specialne nevyhladaval, ale ani som sa mu zvlast nebranil. Skor islo o pragmaticke rozhodnutie kvoli vybave (SX), cene (som 2. majitel po 1,5 roku) a ucelu (manzelka jazdi tiez). Presne ako pises, ide o zvyk. Ako chlap by som si mozno viac uzil manual, na druhej strane manzelka jazdi rovnako vela ako ja. Preto ked viem, ze je mozno niekedy v hustej premavke odbremenena od soferskych ukonov navyse (ked ju popritom este zabava ci vyrusuje mala dcera), tak sa rad obmedzim a zvyknem si. I ked ani s automatom to nie je nuda, momenty preradenia sa daju ovplyvnovat v sirokom rozsahu, predbiehanie cez kick-down je rychle a ked mam veselsiu naladu, z krizovatiek som takmer bezkonkurencne prvy bez vacsej namahy... Kedy a kde bude ten zraz?
 Ale ak je to OK, tak si na to človek asi zvykne rýchlo.
 Ale ak je to OK, tak si na to človek asi zvykne rýchlo.Ale mám známeho po nehode, ten má už druhé auto s automatom a jazdí sa mu super.

.
. . Ale to len raz ci dvakrat. Teraz striedam casto automat-manual a je to uplne v pohode.
 . Ale to len raz ci dvakrat. Teraz striedam casto automat-manual a je to uplne v pohode.