Lidičky nevíte kde bych našel co nejvíce informací o Nubiře
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- 
				glady
Lidičky nevíte kde bych našel co nejvíce informací o Nubiře
Mohl by mě nekdo pomoc, kde bych mohl najít  co nejvíce informací o Nubiře I CDX, 1.6  16. z roku 1998. Od různých čísilek po parametry a jejím  možým vylepšením. Přec něco musí exostovat ne ?

- Reklama
- 
				Sparrow
- Kontaktovat uživatele:
glady, nejlíp uděláš, když prolezeš celý fórum. Všude je plno odkazů na stažení manuálů, katalogů ND a podobně - chce to jen malinko hledat. Nikdo se nechce opakovat, tak pro to musíš taky něco udělat sám - ne jenom psát tuny zbytečných otázek. Já mám svoji Nubirku měsíc a taky jsem si to tu musel všechno přečíst a snažím se příliš neobtěžovat otázkama, dokud se sám nepodívám všude možně......
Takže hledej šmudlo, až budeš zoufalej, tak se ozvi... a třeba ti nějaká dobrá duše poskytne část z výsledků mnohahodinových hledání a stahování skenů atd... chápeš?

Takže hledej šmudlo, až budeš zoufalej, tak se ozvi... a třeba ti nějaká dobrá duše poskytne část z výsledků mnohahodinových hledání a stahování skenů atd... chápeš?

Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997
Škoda Octavia Super, r.v. 1961

Ten Glady sem pere jedno nový téma za druhým , už to nestíhám sledovat
, navíc někdy jsou to naprostý kokotiny , asi taky založím něco jako : Poraďte jak vyluksovat rozsypanej popcorn........ 

, navíc někdy jsou to naprostý kokotiny , asi taky založím něco jako : Poraďte jak vyluksovat rozsypanej popcorn........

MATIZ SE 0.8  r.v. 2000 modrá metla     a     NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V  r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e

- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- 
				glady
Tak už asi jo no. Ale pokud dobře vidíš jak se zapojuji do fora, tak sis možná všiml že jsme už toho opravdu moc pročetl. A zatím jsme o tom mimo manuálu a servisu našel prd.Sparrow píše:glady, nejlíp uděláš, když prolezeš celý fórum. Všude je plno odkazů na stažení manuálů, katalogů ND a podobně - chce to jen malinko hledat. Nikdo se nechce opakovat, tak pro to musíš taky něco udělat sám - ne jenom psát tuny zbytečných otázek. Já mám svoji Nubirku měsíc a taky jsem si to tu musel všechno přečíst a snažím se příliš neobtěžovat otázkama, dokud se sám nepodívám všude možně......
- 
				glady
- 
				glady
Dobrá omlouvám se, ale už se doclea otloukám ,musíte uznat že jisté změny u mě nastaly. občas už taky poradaím. A dokonce se snažím psatr bez chyb, to je krok vpřed ne ? A je othle dorum o radách ne ? tak proč to nevyužít. Pokud to jsou voloviny, tak vidíš že jsme to psal já tak tma nechod hm ?Tomáš píše:Ten Glady sem pere jedno nový téma za druhým , už to nestíhám sledovat

- 
				Sparrow
- Kontaktovat uživatele:
nevzdávej to, třeba najdeš druhejglady píše: Tak už asi jo no. Ale pokud dobře vidíš jak se zapojuji do fora, tak sis možná všiml že jsme už toho opravdu moc pročetl. A zatím jsme o tom mimo manuálu a servisu našel prd.

Daewoo Nubira I Wagon 2.0 CDX automat, r.v. 1997

- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jenze ty jsi bohuzel psal vsudeglady píše:Dobrá omlouvám se, ale už se doclea otloukám ,musíte uznat že jisté změny u mě nastaly. občas už taky poradaím. A dokonce se snažím psatr bez chyb, to je krok vpřed ne ? A je othle dorum o radách ne ? tak proč to nevyužít. Pokud to jsou voloviny, tak vidíš že jsme to psal já tak tma nechod hm ?Tomáš píše:Ten Glady sem pere jedno nový téma za druhým , už to nestíhám sledovat
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW  Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGV tomhle mám stejnej názor jako Brainman. Někdy méně je více. Řeším to takhle: když mám problém zeptám se, snažím se diskutovat jen když mám pocit, že o problému něco vím (většinou), když si ale někdo naběhne na smeč (titan v nose)  samozřejmě musím smečovat, prorože sranda ta musí být i když by fotra věšeli.
  samozřejmě musím smečovat, prorože sranda ta musí být i když by fotra věšeli.  No a kdyby se takhle chovala většina a ta se tak taky chová , bylo by forum přehlednější
  No a kdyby se takhle chovala většina a ta se tak taky chová , bylo by forum přehlednější   viď Glady?  Jinak na pokec je tu zvláštní oddělení POKEC
 viď Glady?  Jinak na pokec je tu zvláštní oddělení POKEC  
   a tam můžete plácat co chcete do alélůja

samozřejmě musím smečovat, prorože sranda ta musí být i když by fotra věšeli.
  samozřejmě musím smečovat, prorože sranda ta musí být i když by fotra věšeli.  No a kdyby se takhle chovala většina a ta se tak taky chová , bylo by forum přehlednější
  No a kdyby se takhle chovala většina a ta se tak taky chová , bylo by forum přehlednější   viď Glady?  Jinak na pokec je tu zvláštní oddělení POKEC
 viď Glady?  Jinak na pokec je tu zvláštní oddělení POKEC  

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

ale teda jestli se úroveň uživatele zvyšuje počtem příspěvků, tak to názvosloví je tedy ovšem mírně zavádějící
 ale teda jestli se úroveň uživatele zvyšuje počtem příspěvků, tak to názvosloví je tedy ovšem mírně zavádějící