ten se jim povedl
  ten se jim povedl   

Moderátor: Blue Lanos

ten se jim povedl
  ten se jim povedl   

1.6 je na Cruze lenoch a spotřeba se od 1.8 skoro neliší.
  1.6 je na Cruze lenoch a spotřeba se od 1.8 skoro neliší. 
 sa pozri kolko papa TDI CR 125KW ... no ked sa ti nechce tak ti poviem ze rovnako ako chevi ... kto nechce 2.0 nech si kupi 1.7 a uspori aj palivo ... alebo 1.4T pocitam ze buduci rok uz bude aj 1.6T a to uz bude ina rozpravkamilosh píše:Zajimavy jak se tady kazdej ohani tim vykonem, pokud bych dal + - za novy auto stejne tak i jedno z dulezitych hledisek by byla i spotreba. A pokud budu mit auto se 100ps co papa 5-5,5 nebo chevy co ma sice 160 koni ale zere v nafte 7, to neberu. Daewoo / Chevy melo spotrebu vzdy vyssi nez konkurence, ale ze to bude stale, kdyz jiny znacky uz jezdi i s turbo-benzinem kolem 5l a nafta u chevy bere 7L na sto to uz je moc.
A design taky neni vse, starsi cruze sedan pekny, novy hb a sw uz moc ne.

Jenže ani ta 1,8 není žádný trhač asfaltu, bohužel. A žere to snad i trávu kolem cesty.VIP píše:Já motorům taky moc nerozumím, ale dneska už vím, že pokud bych si mohl vybrat motor znova, nikdy bych si 1.6ku nekoupil. Vyhrála by to 1.4 turbo a nebo ta 1.8.1.6 je na Cruze lenoch a spotřeba se od 1.8 skoro neliší.
pekne si to napisal ! chodis do roboty TV->KE ?JaM píše:mam Cruze 2.0 LT(Z) druhy rok, momentalne je moja dlhodoba spotreba na 6.1l/100km (nulovane pri 15000km). najazdene za dva roky mam 50.000km, denne robim 100km (50km do prave a 50 naspat domov). Za dva roky, okrem zaseknuteho zamku na kufri (vymeneny spinac v ramci zaruky) s autom nebol ziadny problem. Pocas zimy mi spotreba sla dole na 5.9, v lete vyskocila na 6.1, co predpokladam ze ma na svedomi vacsi profil pneumatik (letne 17" zimne 16") a samozrejme klimatizacia. Jazdim standardne, nevleciem sa, sem tam si pridam, hlavne do kopca (Dargov) kedy za sebou necham hocikoho.. Cruze je celkom zabavne auto na jazdenie, a zatial rozmyslam, ze ho po 4 rokoch vymenim za novu generaciu Cruze, alebo mozno pojdem do niecoho vacsieho. Ak by som mal menit znacku, tak o Oktavii neuvazujem ani nahodou, za tie peniaze radsej Mazdu6.

a ked som kupoval orla SW este nepredavali.
 a ked som kupoval orla SW este nepredavali. 
   Povodne som ho chcel objednat ale bohuzial nezmesti sa na lod.Ale zas ja som mal moznost kupit za tu cenu sedan a nebolo ocom
 Povodne som ho chcel objednat ale bohuzial nezmesti sa na lod.Ale zas ja som mal moznost kupit za tu cenu sedan a nebolo ocom  Za 163 k je ta cena "rozpravkova"!
 Za 163 k je ta cena "rozpravkova"! 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |