5tka je uz len dobeh - maximalku na nexii dosiahnes na 4kegoror píše:a co 5 uz netaha
Nerovnomerny tah motora
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
5ka
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort  -> MALUCH

- Reklama
pricina moze byt este v deravej podtlakovej hadici z hlavy valcov do hlavneho sania vzduchu....u 8V sa z tejto hadice odpaja este tenka hadica a ide niekde dozadu do motora....ja som tu hadicu zalepil....(zajtra ju ale idem vymenit za novu) a auto prestalo na nizsich otackach trhat..plyn "stvrdol" a ide lepsie do otacok.

- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
OFF TOPIC
panove, ja vam do toho opravdu nechci kecat ale neprehanite trochu? Ja verim ze upraveny auta jedou hodne rychle ale taky vim co mam a kolik to jede a jak se to pri 200 chova. IMHO zkuste si v tech Nexiich z tech vasich 200 zabrzdit na seriovejch brzdach a zbytecne neriskujte  

Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW  Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGRe: OFF TOPIC
Súhlasím, aj na Espere sa dá lietať (tesne nad zemou) a keď idem (občas!) v prípade nevyhnutnej potreby cez 160, dialnica, predbieham a niekto sa rúti od zadu... tak tuším, že to auto vie ísť aj cez 200, je to dobrý pocit, ale štandardne chodím 110 až 130, občas 140 a najčastejšie 120!Brainman píše:panove, jam do toho opravdu nechci kecat ale neprehanite trochu? Ja verim ze upraveny auta jedou hodne rychle ale taky vim co mam a kolik to jede a jak se to pri 200 chova. IMHO zkuste si v tech Nexiich z tech vasich 200 zabrzdit na seriovejch brzdach a zbytecne neriskujte
Najviac som išiel cca 165 v Rakúsoch, nejaký debil ma zrazu dobiehal, keď som obiehal kamióny 130 tkou a vtedy som bol rád, že to ide aj viac a chová sa to stále slušne, ale nie obvyklá jazda, predsa je to starší voz...
Neviem ako Vy, keď som mal Škodovku, tak som vedel, kde je jej maximálka a myslel som si, že to budem chcieť vedieť aj pri všetkých ďaľších mojich autách aké budem mať, ale ja to fakt neviem a ani mi to nechýba, či moje Espreso vie ísť aj viac ako tých 190, čo má v papieroch...
Radšej budem nevedieť maximálku, ako ju máť napísanú na náhrobnom kameni...

- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Re: OFF TOPIC
RoSta píše:Súhlasím, aj na Espere sa dá lietať (tesne nad zemou) a keď idem (občas!) v prípade nevyhnutnej potreby cez 160, dialnica, predbieham a niekto sa rúti od zadu... tak tuším, že to auto vie ísť aj cez 200, je to dobrý pocit, ale štandardne chodím 110 až 130, občas 140 a najčastejšie 120!Brainman píše:panove, jam do toho opravdu nechci kecat ale neprehanite trochu? Ja verim ze upraveny auta jedou hodne rychle ale taky vim co mam a kolik to jede a jak se to pri 200 chova. IMHO zkuste si v tech Nexiich z tech vasich 200 zabrzdit na seriovejch brzdach a zbytecne neriskujte
Najviac som išiel cca 165 v Rakúsoch, nejaký debil ma zrazu dobiehal, keď som obiehal kamióny 130 tkou a vtedy som bol rád, že to ide aj viac a chová sa to stále slušne, ale nie obvyklá jazda, predsa je to starší voz...
Neviem ako Vy, keď som mal Škodovku, tak som vedel, kde je jej maximálka a myslel som si, že to budem chcieť vedieť aj pri všetkých ďaľších mojich autách aké budem mať, ale ja to fakt neviem a ani mi to nechýba, či moje Espreso vie ísť aj viac ako tých 190, čo má v papieroch...
Radšej budem nevedieť maximálku, ako ju máť napísanú na náhrobnom kameni...

co vic na to rict, jasne jen ze blbe kecame
 co vic na to rict, jasne jen ze blbe kecame 
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW  Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGJsem to nepsal, jako že já bych tak jezdil, parkrát jsem jel tak, že ručička ukazovala na 180, ale vždycky jsem naštěstí brzo dostal strach a raději zvolnil.
Taky nechci skončit v hlíně jenom proto, že jsem si chtěl něco dokazovat. Poslední dobou jezdím tak, jak vyžadují předpisy. A možná mě to i docela baví ... kochat se krajinou a krásama přírosy ...

Taky nechci skončit v hlíně jenom proto, že jsem si chtěl něco dokazovat. Poslední dobou jezdím tak, jak vyžadují předpisy. A možná mě to i docela baví ... kochat se krajinou a krásama přírosy ...