A na Branisku uz aj tak lietat v kufru nic nemoze, ked tam mame tunel, nie?
  A na Branisku uz aj tak lietat v kufru nic nemoze, ked tam mame tunel, nie?   

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
nediskutujme o tom, ci niekto je alebo nie je blbyPavelZ píše: V aute, kde mam benzin + LPG si rikam, ze prece nejsem tak blbej, abych vyjel obe nadrze, teda doufam
.
 , ale mne sa to v BA podarilo (este na formane). kto to pozna, tak som isiel z ruzinova ku hlavnej stanici, pri kulturaku mi dosiel plyn, a pri pasienkoch benzin. tak som to tlacil okolo autobusovej stanice na bajkalskej na slovnaft pumpu. a nikto mi nepomohol, len typci na stanici sa dobre bavili....
, ale mne sa to v BA podarilo (este na formane). kto to pozna, tak som isiel z ruzinova ku hlavnej stanici, pri kulturaku mi dosiel plyn, a pri pasienkoch benzin. tak som to tlacil okolo autobusovej stanice na bajkalskej na slovnaft pumpu. a nikto mi nepomohol, len typci na stanici sa dobre bavili....  

milosh píše:Tak uz jsem si tu sitku objednal, tak snad na srazu predvedu, jak mam vzorove uklizeny kufr
 Tak to jsem zvědavej
  Tak to jsem zvědavej  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |