Zdravím všetkých Sparkarov , po surfovaní internetom som narazil na SPARKA modelový rok 2013 .
 Zdravím všetkých Sparkarov , po surfovaní internetom som narazil na SPARKA modelový rok 2013 .   

Moderátor: Blue Lanos

Pohľad aj do interiéru .
 Pohľad aj do interiéru .  
..............................alvin píše:možno raz naň naškrabem
 ale já časově / věkem / už nestihnu nan' " naškrábat "
 ale já časově / věkem / už nestihnu nan' " naškrábat "   leda že bych zajtra VYHRÁL
 leda že bych zajtra VYHRÁL  

předpokládám , že k tomuto dotazu nám určitě odpoví majitelé Sparka stávajícího a hlavně " Jajuška " která je na tomto foru v sekci " NEW SPARK " tou nejpovolanější členkou .
 předpokládám , že k tomuto dotazu nám určitě odpoví majitelé Sparka stávajícího a hlavně " Jajuška " která je na tomto foru v sekci " NEW SPARK " tou nejpovolanější členkou .   
   a předem děkujeme a zdravíme AHOJ
 a předem děkujeme a zdravíme AHOJ   

milosh píše:Jake jsou zmeny proti puvodnimu modelu? Vidim snad jen jinou masku
 Treba sa dívať pozorne !!!
 Treba sa dívať pozorne !!!  

ale Spark je Spark..
  ale Spark je Spark..milosh píše:Jake jsou zmeny proti puvodnimu modelu? Vidim snad jen jinou masku
 A čo povieš trebárs na to rádio s dotykovým displejom
 A čo povieš trebárs na to rádio s dotykovým displejom  

Připomíná mi to posledního Nissana Primeru zvanou familiérně balvan. Palubka by se mi třeba líbila nebejt toho patvaru před řidičem. Mít tam dva stejný kulatý budíky byl by mnohem hezčí. A Aveo tim bohužel przněj taky, jinak je to hezký auto.
 Připomíná mi to posledního Nissana Primeru zvanou familiérně balvan. Palubka by se mi třeba líbila nebejt toho patvaru před řidičem. Mít tam dva stejný kulatý budíky byl by mnohem hezčí. A Aveo tim bohužel przněj taky, jinak je to hezký auto. určitě co se mě nelíbí jsou ty budíky,jinak to vypadá hezky
  určitě co se mě nelíbí jsou ty budíky,jinak to vypadá hezky  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |