kúpila som si pred mesiacom Tico, veľmi som si ho obľúbila.
No ale my žienky zábudlivé, stalo sa mi, že som nechala zapálené svetlá
 . Moja batéria dostala zabrať. Bola súca len na nabitie. Preto som poprosila známeho, či by mi nevedel prepojiť svetlá tak, aby sa mi zapálili a zhasli automatiky. Vravel, že by to šlo, no potrebuje schému elektriky. Neviete mi s tým poradiť? Nemám totiž návod k údržbe, ani servisnú knižku, nič... Našla som už na stránkach (www.volny.cz/daewoo_tico) nejaké info o údržbe, no schému som nikde neobjavila.
  . Moja batéria dostala zabrať. Bola súca len na nabitie. Preto som poprosila známeho, či by mi nevedel prepojiť svetlá tak, aby sa mi zapálili a zhasli automatiky. Vravel, že by to šlo, no potrebuje schému elektriky. Neviete mi s tým poradiť? Nemám totiž návod k údržbe, ani servisnú knižku, nič... Našla som už na stránkach (www.volny.cz/daewoo_tico) nejaké info o údržbe, no schému som nikde neobjavila.   
 Ak mi to niekto môže oskenovať, bola by som veľmi rada....

Lívia

Ak ju vlastne budem potrebovať... lebo uvažujem nad tým, čo si mi poradil
  Ak ju vlastne budem potrebovať... lebo uvažujem nad tým, čo si mi poradil   . Taký pipačik by mi mal stačiť. Bude mi to signalizovať aj v prípade, že tie svetlá zabudnem vypnúť?
 . Taký pipačik by mi mal stačiť. Bude mi to signalizovať aj v prípade, že tie svetlá zabudnem vypnúť? 
 zdraví kolega " Vazoun "
 zdraví kolega " Vazoun " 

kolego Vojto alias " Kesko " tu rychlost a akce schopnost ... poradit
  kolego Vojto alias " Kesko " tu rychlost a akce schopnost ... poradit   ahoj všem na foru " Vazounek "
 ahoj všem na foru " Vazounek "