Koupil jsem Daewoo Nubira (sedan) 1.6 16V, r.v. 1998, najeto 104.000 km,
výměna svíček, oleje, olej. filtru, rozvody netušim, palivový filtr netušim a nechal jsem zavařit malou škvírku na přírubě vedoucí z motoru (před chladičem) do výfuku - trochu to tam profukovalo ve sváru
 Diagnostika motoru dopadla dobře.
 Diagnostika motoru dopadla dobře.A teď můj problém. Ve vyšších otáčkách je motor hlučný, to jsem se dozvěděl, že je u Daewoo běžný jev. Ok. Ale nechápu odkud se bere ten dunivý/hučivý/nepříjemný zvuk, který se táhne jakoby z motoru a částečně podvozku, těžko říct. Po městě je to OK, když jezdím klidně. Ale kdykoliv auta vytáhnu trochu do otáček 3 - 4 tis. a sundám nohu z plynu začne to z motoru takhle hučet a dunit - připomíná mi to zvuk autobusu - Karosy - když jede z kopce na plnej kotel a začne brzdit - takový to huuuuuu/duuuuuu - určitě víte co myslim

A při rychlosti nad 100 km/hod už to hučí pořád v kuse...
Nevíte někdo co s tim??? Díky za všechny rady i nápady.

Zkus z kopce vykvaltovat a při zatáčkách by si měl poznat jestli je to levé nebo pravé.
 Zkus z kopce vykvaltovat a při zatáčkách by si měl poznat jestli je to levé nebo pravé.  Stetoskop asi nemáš ale stačí dřevěná tyčka /tybl/ přiložit na místo ložiska a druhý konec k uchu
 Stetoskop asi nemáš ale stačí dřevěná tyčka /tybl/ přiložit na místo ložiska a druhý konec k uchu Takle postupně až na to příjdeš.Potom dej vědět jak to dopadlo.
 Takle postupně až na to příjdeš.Potom dej vědět jak to dopadlo.  

Ne,po pravde to je HODNE poznat,vsak sam uvidis..
  Ne,po pravde to je HODNE poznat,vsak sam uvidis..  

AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se