Doufám, že to nové víčko ten uhlík bude mít
Moderátor: Blue Lanos
 dnes jsem byl v Krči, a koupil jsem palec, a víko rozdělovače. Středový uhlík na novém víku kouká asi 10mm a krásně péruje
  dnes jsem byl v Krči, a koupil jsem palec, a víko rozdělovače. Středový uhlík na novém víku kouká asi 10mm a krásně péruje  Dal jsem to všechno dohromady,ale čekalo na mě nemilé překvapení. Opět to nešlo natočit ani studené
  Dal jsem to všechno dohromady,ale čekalo na mě nemilé překvapení. Opět to nešlo natočit ani studené  , nepodlehl jsem panice, znovu jsem víko otevřel, a k mé hrůze jsem zjistil, že se palec nechá otočit o 180° aniž by mu to vadilo. Myslel jsem, že ten plíšek co je v palci musí přijít na sploštělou stranu hřídele, ale je tomu naopak
 , nepodlehl jsem panice, znovu jsem víko otevřel, a k mé hrůze jsem zjistil, že se palec nechá otočit o 180° aniž by mu to vadilo. Myslel jsem, že ten plíšek co je v palci musí přijít na sploštělou stranu hřídele, ale je tomu naopak  . Na druhý pokus Matez šlape jako nový
 . Na druhý pokus Matez šlape jako nový   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |