). Jasně že focus má lepší podvozek, ale Lacetti by ho měl mít měkčí tudíž lépe tlumit nerovnosti - s tím jsem si ho také kupoval. Máte to stejně nebo je s mým něco v nepořádku
 ). Jasně že focus má lepší podvozek, ale Lacetti by ho měl mít měkčí tudíž lépe tlumit nerovnosti - s tím jsem si ho také kupoval. Máte to stejně nebo je s mým něco v nepořádku 
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 Tlak v pneu jsem taky měřil a je to ok... auto má nalítáno necelých 50tis...
 Tlak v pneu jsem taky měřil a je to ok... auto má nalítáno necelých 50tis... Mám tam  taky 2,1 tak zkusím trochu ubrat snad bude aspoň kapku lepší...jak tohle mohli pustit z výroby teda nechápu...aspoň že exteriér se povedl...všem se líbí a mě zatím taky
 Mám tam  taky 2,1 tak zkusím trochu ubrat snad bude aspoň kapku lepší...jak tohle mohli pustit z výroby teda nechápu...aspoň že exteriér se povedl...všem se líbí a mě zatím taky 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |