--------------------milosh píše:Ja osobne tedy nevim kdo za tim stoji, Ivane ale Rebel ti asi SZ neposle kdyz tady neni, pokud teda nema uz jiny nick
A také jej nalezneš na Facebooku

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
--------------------milosh píše:Ja osobne tedy nevim kdo za tim stoji, Ivane ale Rebel ti asi SZ neposle kdyz tady neni, pokud teda nema uz jiny nick

Jinak pokud to bude chtít Rebel řešit přes fórum či prostřednictvím Miloshe tak určitě dá vědět sám
 Jinak pokud to bude chtít Rebel řešit přes fórum či prostřednictvím Miloshe tak určitě dá vědět sám   

Je tam celkem častoVazoun píše:--------------------milosh píše:Ja osobne tedy nevim kdo za tim stoji, Ivane ale Rebel ti asi SZ neposle kdyz tady neni, pokud teda nema uz jiny nick
A také jej nalezneš na Facebooku

Ten dotyčný z fóra tam Rebela asi najde taky, takže si moc nepomohlVazoun píše:A také jej nalezneš na Facebooku

palikx píše: P.S PROSIM KDO MI TO UKAZOVAL TEN VRTULNIK?ja jsem to zapomel a pak uz jsem nikoho nesehnal.ja bych ho chtel -teda trosku by zalezelo na cene ale chci ho.prosim napiste mi diky.

Sused od nas z dediny tam sefuje net obchod myslim teda naposled co vim
 Sused od nas z dediny tam sefuje net obchod myslim teda naposled co vim 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |