Mám prosbu... nemáte někdo el. schéma řídící jednotky a nebo celé soustavy " LPG BRC- Just" ? A nebo na odzkoušení celou řídící jednotku??? Budu rád za každou pomoc

Zatím dík....
Moderátor: Blue Lanos

Třeba má někdo Systém BRC Just vymontovaný a leží v regálu u někoho v garáži, co já vím?
 Třeba má někdo Systém BRC Just vymontovaný a leží v regálu u někoho v garáži, co já vím?  No uvidím, budu informovat, jak jsem dopadl.
  No uvidím, budu informovat, jak jsem dopadl.  

. Ale jestli to 2 minuty jede na plyn, tak bych to viděl na nějaký špatný spoj(studeňák).
 . Ale jestli to 2 minuty jede na plyn, tak bych to viděl na nějaký špatný spoj(studeňák). Není to řídící jednotka jak mi řekli v servisu, ale......cívka multifunkčního ventilu
  Není to řídící jednotka jak mi řekli v servisu, ale......cívka multifunkčního ventilu  

Má prasklinu jak vrata, teď ji jdu vymontovat  a shánět. Pošlu foto.
  Má prasklinu jak vrata, teď ji jdu vymontovat  a shánět. Pošlu foto. Tak držte palce, celý multifun. ventil se mi měnit taky nechce
  Tak držte palce, celý multifun. ventil se mi měnit taky nechce 

a jdu ji odpoledne namontovat a dám vědět. (250kč)-cena cívečky....sranda
 a jdu ji odpoledne namontovat a dám vědět. (250kč)-cena cívečky....sranda 
 mám ho zapojit, nebo si ho nevšímat
 mám ho zapojit, nebo si ho nevšímat 

Byla to špatná cívka multifunkčního ventilu nádrže. Jenomže při demontáži staré zarezlé cívky jsem nechtě na dvou místech ťukl šroubovákem do těla "jádra cívky" a tím jsem zablokoval "jádro"
  Byla to špatná cívka multifunkčního ventilu nádrže. Jenomže při demontáži staré zarezlé cívky jsem nechtě na dvou místech ťukl šroubovákem do těla "jádra cívky" a tím jsem zablokoval "jádro"  
   Po elektrické stránce bylo vše ok!, ale po mech. stránce jsem zavřel nádrž nadobro
 Po elektrické stránce bylo vše ok!, ale po mech. stránce jsem zavřel nádrž nadobro  A protože mám starý typ multifu. ventilu (bez mech. zavírání), nezbývalo mi nic jiného než vypustit celou nádrž a teprve potom vymontovat poškozený ventil a opravit jej. No prostě paráda
  A protože mám starý typ multifu. ventilu (bez mech. zavírání), nezbývalo mi nic jiného než vypustit celou nádrž a teprve potom vymontovat poškozený ventil a opravit jej. No prostě paráda  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |