https://www.datagas.sk/webdoors/index.php?
Moderátor: Blue Lanos

-peha- píše:Montáž do Legy je podla typu čiže 1-2 dni a tady sa pozri to sú schválené dielne či tam nemáš dačo v okolí
https://www.datagas.sk/webdoors/index.php?

Už sme o tom vyššie písali Peha aj ja , mám Lovato cena sa pohybuje cca 730 eur . Pozor bavíme sa o originál homologizovanom LPG zariadení na Leganzu , lebo sú aj tzv. univerzálne na nehomologizované typy a tam je cena podstatne aj vyššia. Dosť záleží aj na tom akú značku splynovača si vyberieš a samozrejme aj vybavenie . Doporučujem ti napríklad daj si namontovať v celku jednoduchý led budík ukazovatel stavu LPG v nádrži aj preto lebo sa neodporúča jazdit na doraz podobne ako tomu je aj pri inom palive.Vajf píše:kolko vas vyšla montaž LPG lebo tu v okoli čo som našiel a pisal im tak je to okolo 1500€ to sa mi zda až moc.

Vajf píše:použiva niekto z vas tiež xenony?
 jistě,xenony jsou bomba! Používám je asi rok a nemůžu si je vynachválit.Viditelnost z pozice řidiče se zlepšila o 100 procent./ minimálně/. Vřele doporučuji. Byl jsem s  nima na Slovensku,Polsku a bez problémů.
 jistě,xenony jsou bomba! Používám je asi rok a nemůžu si je vynachválit.Viditelnost z pozice řidiče se zlepšila o 100 procent./ minimálně/. Vřele doporučuji. Byl jsem s  nima na Slovensku,Polsku a bez problémů. 

daj si to spravit v sabinove alebo poprade to je to naj co mas po blizkuVajf píše:ako dlho trva montaž , spravia to aj na počkanie? neviete nahodou kde to mntuju na slovensku? ja som z okresu Stara Lubovna. jaksi nemôžem nič najsť v okoly.

No poviem ti to taktoVajf píše:vie mi niekto poradiť ako je to z predpismi čo sa týka elektrónov pripadne svetiel, čo si môžem dať na auto a za čo ma môžu je..ť. ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
ide o to že v technickom sú písane plechy a mam elektróny ale sú 15-ky tak ako tam majú byť
a čo sa týka svetiel mam namontovane xenóny, ale asi by tam nemali byť.
ake mate skúsenosti s p......u
dakujem

Proste ludia dost prehanaju az do takych extremov ze potom po nas polisi idu. Mozeme si za to vlastne mi. To iste je aj so spojlerami a  podobne. Ludia si zacali davat kridla zo stihaciekktore boli sirsie ako kamion, narazniky take ze odhrnovacie auto  v zime mohlo ostat pokojne v garazi lebo tuto ulohu za nich zohral niekto iny. Pokial by  bolo vsetko s mierou bolo by  mozno vsetko inak.
 Proste ludia dost prehanaju az do takych extremov ze potom po nas polisi idu. Mozeme si za to vlastne mi. To iste je aj so spojlerami a  podobne. Ludia si zacali davat kridla zo stihaciekktore boli sirsie ako kamion, narazniky take ze odhrnovacie auto  v zime mohlo ostat pokojne v garazi lebo tuto ulohu za nich zohral niekto iny. Pokial by  bolo vsetko s mierou bolo by  mozno vsetko inak.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |