.kontrolka otvorenych dveri svieti,ale svetlo nie
 .kontrolka otvorenych dveri svieti,ale svetlo nie  .ziarovky som vymenil a nic.Takze netusim,v com moze byt problem.zatial vrela vdaka.
 .ziarovky som vymenil a nic.Takze netusim,v com moze byt problem.zatial vrela vdaka.Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 .kontrolka otvorenych dveri svieti,ale svetlo nie
 .kontrolka otvorenych dveri svieti,ale svetlo nie  .ziarovky som vymenil a nic.Takze netusim,v com moze byt problem.zatial vrela vdaka.
 .ziarovky som vymenil a nic.Takze netusim,v com moze byt problem.zatial vrela vdaka.
 .len to svetlo ma týri.
  .len to svetlo ma týri.
 najčastejšie sa stáva aj na iných autách ,že sa polámu káble vo dverách tej gumenej prechodke treba to skontrolovat na všetkých dverách no a potom treba hladat chybu inde držím palce
 najčastejšie sa stáva aj na iných autách ,že sa polámu káble vo dverách tej gumenej prechodke treba to skontrolovat na všetkých dverách no a potom treba hladat chybu inde držím palce  

dik
 dikje tam taky maly vyrez.treba donho dat plochy srobovak a vypacit.ide to trochu tazsie ,ale ide.treba trosku sily nato.tiez som sa bal,ze ho dolamem,ked som ho prvy krat daval dolekoniQ píše:ked us tu lemun otvoril tuto otazku, ako sa prosim vas dava dole ten predny kryt na kde je svetlo pre vodica a spolujazdca, dako mi to nejde a nasilu to nescem riesitdik

Tak som bol cely happy
 Tak som bol cely happy

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |