Ten originální se mi začíná loupat a stříkat to na něj to by byla blbost..
Upozornuji nejedná se zde o april

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
 Kde jsem to zkousel, jako slo to sice vsechno dobre dolu, ale pak bylo vse cerne... On o teplem se to dostava to tekuteho stavu a to se v tomto případe nevyhneš... Takže nedoporučuju. Jinak spíš než gumoasfalt bych ti doporučil Tlumex
 Kde jsem to zkousel, jako slo to sice vsechno dobre dolu, ale pak bylo vse cerne... On o teplem se to dostava to tekuteho stavu a to se v tomto případe nevyhneš... Takže nedoporučuju. Jinak spíš než gumoasfalt bych ti doporučil Tlumex  je kvalitní dlouho vydrží a jeho vlastnosti mi přijdou o dost lepší než u gumoasfaltu A jedna velká plechovka ti v pohodě vystačí na celé auto
 je kvalitní dlouho vydrží a jeho vlastnosti mi přijdou o dost lepší než u gumoasfaltu A jedna velká plechovka ti v pohodě vystačí na celé auto  . Ale z5 k tématu... možná bych to asi vážně zkusil tou pistolí
. Ale z5 k tématu... možná bych to asi vážně zkusil tou pistolí

.
 . sůl se ke karoserii nemusí dostat, ale nikdo už nemyslel na trubičky a hadičky co jsou pod autem.Sůl je schopna za tři koky poškodit i brzdové potrubí z mědi na kterém se utvoří malilinkaté krápníčky a ty když odpadnou a ty sešlápneš brzdový pedál tak to vypadá jako když dojíš krávu.
 sůl se ke karoserii nemusí dostat, ale nikdo už nemyslel na trubičky a hadičky co jsou pod autem.Sůl je schopna za tři koky poškodit i brzdové potrubí z mědi na kterém se utvoří malilinkaté krápníčky a ty když odpadnou a ty sešlápneš brzdový pedál tak to vypadá jako když dojíš krávu.
 Já jsem si svoji exfelicii než s ní proběhl zozvod poprvé stříkal resistinem zpodek a podběhy kol a po dvou rokách jsem to stříkal tlumexem hlavně jsem toho navalil na vedení benzínu a brzdové haičky.Teď u nového avea si štětcem vytřu podběh u zadních kol protože to páni z koree pěkně odflákli
 Já jsem si svoji exfelicii než s ní proběhl zozvod poprvé stříkal resistinem zpodek a podběhy kol a po dvou rokách jsem to stříkal tlumexem hlavně jsem toho navalil na vedení benzínu a brzdové haičky.Teď u nového avea si štětcem vytřu podběh u zadních kol protože to páni z koree pěkně odflákli 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |