http://daewoo-leganza.autobazar.eu/20i- ... 77705.html
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ale bez tech polepou vyzerala dobre no a Aldova mala ješte dravo a teraz je to strieknuté tak neviem či sa dala do poriadku lebo bola v nie velmi dobrom stave a inzerát deklaruje perfekný stav a hlavne cena na nej je strašne vysoká šak Hanzy ju chcel kúpiť ale odskočil od nej.A ješte jedna vec zmizel z nej duplex výfuk
 Ale bez tech polepou vyzerala dobre no a Aldova mala ješte dravo a teraz je to strieknuté tak neviem či sa dala do poriadku lebo bola v nie velmi dobrom stave a inzerát deklaruje perfekný stav a hlavne cena na nej je strašne vysoká šak Hanzy ju chcel kúpiť ale odskočil od nej.A ješte jedna vec zmizel z nej duplex výfuk   No hlavne keby sa cena dala zjednať tak ju budem mať vo svojej zahrádke lebo kamoš zháňa taky královnu tak uvidíme asi sa s ním spojíme
 No hlavne keby sa cena dala zjednať tak ju budem mať vo svojej zahrádke lebo kamoš zháňa taky královnu tak uvidíme asi sa s ním spojíme  

) Už viac ako rok tvorím taký súkromny LOVE STORy  proste fantazijný príbeh ale to čí sa to okolo reálu,aspoň vzdialene,iba v mysli sa mi to začalo rodiť ešte v r.1982 a teraz ho virtuálne tvorím s jednou virtuálnou kamoškou,nuž a hádajte aké autá tam hrajú rolu pri scénech. prvé auto hlavného hrdinu,ktoré tvorím ja formou si zahral EMkov losos, druhé Dušanova -alias Bubenova leguanza s ktoruou moji hrdinovia práve prežívajú  medové týždne na Jadrane a môj Matizek ja auto tej osudovej lásky hlavného hrdinu,mladej 19 ročnej kočandy
) Už viac ako rok tvorím taký súkromny LOVE STORy  proste fantazijný príbeh ale to čí sa to okolo reálu,aspoň vzdialene,iba v mysli sa mi to začalo rodiť ešte v r.1982 a teraz ho virtuálne tvorím s jednou virtuálnou kamoškou,nuž a hádajte aké autá tam hrajú rolu pri scénech. prvé auto hlavného hrdinu,ktoré tvorím ja formou si zahral EMkov losos, druhé Dušanova -alias Bubenova leguanza s ktoruou moji hrdinovia práve prežívajú  medové týždne na Jadrane a môj Matizek ja auto tej osudovej lásky hlavného hrdinu,mladej 19 ročnej kočandy   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |