Hodiny jak je vyndat
Moderátor: Blue Lanos
Hodiny jak je vyndat
Při mytí mi stříklo trošičku vody na hodiny v palubce. Sice pár kapek, ale na hodinách svítí stále 3 čárky číslic. Jak hodiny vyndat ?? Zkusím pročistit tištáky a třeba se to dá dohromady nebo máte jiný tip ?? díky

Pavel

- Reklama
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodiny jak je vyndat
Hodinky sa nedajú samy vybrať je potrebné sundať celú palubku ale to je lahúčká robotka  Takže tady máš návod
 Takže tady máš návod
je tam 5x samorezka a ta jedna je pod mriežkou ofuku ta čásť sa dá lahko vytiahnúť,sklop volant do najnišej polohy a povol tie dve hore ,potom sundaj ten drevodekor okolo rádia(tiež ho treba vypáčiť ale lahko je tam len cvaknutý)pod ním sú dalšie dve a ta posledná je pod ofukom no a porom to len odtiahni je to tam ješte nacvaknuté.Je to robota tak na 10 minut,jo prístrojovka zostává na mieste a hodiny sú súčiasť palubky a sú tam prichytené zozadu tak je neskúšaj vypáčiť lebo to nejde a už som také zopár videl a dokonca aj na mojej pôvodný majitel je masakroval.Na obrázku vidíš umiestnenie skrutiek Tak hurá do toho fakt to nie je zložité
 Tak hurá do toho fakt to nie je zložité  

Takže tady máš návod
 Takže tady máš návodje tam 5x samorezka a ta jedna je pod mriežkou ofuku ta čásť sa dá lahko vytiahnúť,sklop volant do najnišej polohy a povol tie dve hore ,potom sundaj ten drevodekor okolo rádia(tiež ho treba vypáčiť ale lahko je tam len cvaknutý)pod ním sú dalšie dve a ta posledná je pod ofukom no a porom to len odtiahni je to tam ješte nacvaknuté.Je to robota tak na 10 minut,jo prístrojovka zostává na mieste a hodiny sú súčiasť palubky a sú tam prichytené zozadu tak je neskúšaj vypáčiť lebo to nejde a už som také zopár videl a dokonca aj na mojej pôvodný majitel je masakroval.Na obrázku vidíš umiestnenie skrutiek

- Přílohy
- 

- palubka (15).jpg (98.34 KiB) Zobrazeno 1033 x

- 

- palubka (14).jpg (62.12 KiB) Zobrazeno 1033 x

Díky moc, profi odpověď, klobouk dolů. Asi jsi zacránil další hodiny už jsem se na ně chstal o víkendu, vypáčit je šroubovákem, ale pro jistotu jsem se zkusil zeptat. Ještě že je forum, sundavat přistrojovku by mne fakt asi nenapadlo   Pavel
  Pavel

Pavel
  PavelPavel

priznam se tohle jsem nikdy nedelat tak jsem nevedel.ted uz tedy taky vim.

Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil

Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil