:
  :http://www.chcizit.cz/1-1265-tezky-celni-stret
Moderátor: Blue Lanos

daewak si to urcite nezaslouzil.bych toho smejda sel dorazit a vsechny jemu podobny.ja sam jezdim maximalne opatrne a kdyz mam predjizdet tak si to hodne rozmyslim.mam kamarada ktery taky delal machra a kdyz jsme skoncili celne v prikope tak jsem rekl ze takhle ne.
 daewak si to urcite nezaslouzil.bych toho smejda sel dorazit a vsechny jemu podobny.ja sam jezdim maximalne opatrne a kdyz mam predjizdet tak si to hodne rozmyslim.mam kamarada ktery taky delal machra a kdyz jsme skoncili celne v prikope tak jsem rekl ze takhle ne. 

no ono vzhledem k tomu že jedeš většinou na potkávačky co svítěj 40 až 50 metru a máš jet tak rychle abys zastavil na vzdálenost kam vidíš tak si tipni jak rychle bys měl správně jetIvoš píše:Je to tak...poslední dobou tak nějak od vánoc mě to nutí taky jezdit pomalejí než dřív...i po dálnici z Prahy jsem jel v noci 120 km/h tenhle týden

stejný auto a asi 1km od nás , však i přátelé se ujišťovali jestli jsme v pořádku
   stejný auto a asi 1km od nás , však i přátelé se ujišťovali jestli jsme v pořádku  
 , kolega to v nej prezil pri 110 do stromu a nic vazne sa mu nestalo. Ale ako vidno, ked uz burat tak radsej plnu celovku nez takto na polovicku.
 , kolega to v nej prezil pri 110 do stromu a nic vazne sa mu nestalo. Ale ako vidno, ked uz burat tak radsej plnu celovku nez takto na polovicku.
 , ale v poslednej chvili som sa vyhol celnej zrazke v rychlosti 12Okm/h ze som to strhol s mojim esperom mimo cesty,no velmi sa cudujem ze auto obislo po 1OO metroch brzdenia mimo cesty a sundanych dvoch stromcekoch s priemerom 8cm cele bez skrabanca, az na spetne zrkadlo (sklicko) a kus prihnutemu (pritlacenemu) blatniku co som hravo rukami narovnal do povodneho stavu ze nic na nom nevidno a to som si myslel ze predok bude K.O. ostal som velmi prekvapeny
 , ale v poslednej chvili som sa vyhol celnej zrazke v rychlosti 12Okm/h ze som to strhol s mojim esperom mimo cesty,no velmi sa cudujem ze auto obislo po 1OO metroch brzdenia mimo cesty a sundanych dvoch stromcekoch s priemerom 8cm cele bez skrabanca, az na spetne zrkadlo (sklicko) a kus prihnutemu (pritlacenemu) blatniku co som hravo rukami narovnal do povodneho stavu ze nic na nom nevidno a to som si myslel ze predok bude K.O. ostal som velmi prekvapeny| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |