(ty koki...ja som už DAEWOO MAJSTER
Maximálna rychlosť na kalose?
Moderátor: Blue Lanos
Ja som tiež išiel na kalose 130 a vôbec som nemal pocit,že by som strácal kontrolu nad ním(možno vo vyšších-ale naozaj vyšších) rýchlostiach môže mať nestabilnejšiu jazdu už len kôli mäkkšiemu podvozku. Ale nemyslím si,že by to bol ťažko ovládateľný voz -ale to bol len môj dojem.

)
- Reklama
Nedá mi to, ale musím ještě jednou napsat svůj názor a potom fakt již končím v tomto tématu. I Matíz se nechová na dobré silnici špatně ve vyšší rychlosti a tak to je u většiny aut. I to velké auto musí na špatné silnici zvolnit, aby jízda byla příjemná, ale v menším autě je to více cítit. Hlavně na zadních sedadlech, tam je to utrpení. Když řídí dcera a já sedím vzadu a na špatné silnici, tak si mohu o pohodlí nechat zdát.Muco píše:Ja som tiež išiel na kalose 130 a vôbec som nemal pocit,že by som strácal kontrolu nad ním(možno vo vyšších-ale naozaj vyšších) rýchlostiach môže mať nestabilnejšiu jazdu už len kôli mäkkšiemu podvozku. Ale nemyslím si,že by to bol ťažko ovládateľný voz -ale to bol len môj dojem.![]()
![]()
![]()
(ty koki...ja som už DAEWOO MAJSTER![]()
)
Naposledy upravil(a) V.Brousek dne sob led 05, 2008 14:12, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hošani! Víte vůbec, že elegance velkých a krásných aut spočívá právě v pomalé jízdě? Co je to za požitek z jízdy, když se řítím 200 km/hod a bojím se, aby mi kočka nebo zajíc neskočil pod kola? O srně ani nemluvím. Kdo chce lítat musí do vzduchu! Jako já!

NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Hanzy
Je pravda prave kolem tech 130km/h je to v tom velkem aute uplny relax a jak psal Pehousek zapnem tempomat a kochame se krajinou.
Hynku mas pravdu ted jak ficim rychleji tak jen se desim at mi zas neco nevleti do cesty a trefit v te vysoke rychlosti toho srnce nevim jak bych dopad...
No do vzduchu bych se nehnal tam je pri nehode jasny total...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
No neni to zadna sranda ta vysoka,tod bez diskuze... 
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Pěkný denHanzy píše:Musel jsem si tu rypnout jak vidim tady ty piloty...Topol píše:Pěkný den![]()
Hanzy nerejpejJestlipak jsi čet knihu Samuelovu tak bacha
Ať nám jezdí a nezlobí![]()
Samuleovu necet vo com to je?
Hele ale v dobe kdy mi rodice vybirali auto tak prave diky srovnani s Kalosem vybrali Hyundai Getz,podle testu mel lepsi brzdy a to o dost podvozek a hlavne stabilitu na ceste kterou hlavne u Kalose psali je velky problem nad 130km/h je to pravda je to horsi nad 130???
To je jedna z knih bible.Ale já myslel že tě napadne jak zpíval Voskovec a Werich "Samuelova kniha nám povídá jak na Židy přišla veliká bída...no zkrátka David a Goliáš
Radši zpět k autům
Ať nám jezdí a nezlobí
195 km/h
Na diaľnici dole kopcom som z Kalosu vyžmýkal cca 195 na tachometri. Mám 61kW sedan bez úprav. Treba však povedať, že auto je veľmi nekľudné už pri 170 a jazda je fakt adrenalín s pevným držaním volantu aby sa nepohol ani o milimeter. Aj mierne nápory vetra z boku s autom pekne zamávájú. Inak na rovinke max. 180 km/h.
Re:
Pěkný dendedo.miki píše:Všetci tu píšete maximálku ,ale dopredu a dozadu kolko? Ja asi 60km/h
Tak jsem oprášil starý tema.Teda dedo.miki 60 na zpátečku je to možný ale nikdy jsem to nezkoušel aby tam bylo šedesát .To stačí blbě pohnout volantem a je vymalováno !
Ale dneska jsem byl v Praze na výstavě no a cestou po dálnici jsem si zase zkusil mu provětrat trochu kolečka a těch 175 a šel by víc nebyl jsem na podlaze ale bylo mi blbý předjížděk meďáky a takový ty koráby tak jsem se radši vrátil na tu 130
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Re: Maximálna rychlosť na kalose?
čtyřka do omezovače na tachu 190 a pár drobných 
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu