Přijedu podruhé a druhej technik, že jsou málo oranžový přední blinkry
 Samozřejmě jsem na ně koukal, ale mně přišly OK.
 Samozřejmě jsem na ně koukal, ale mně přišly OK. Střílet to je málo

Mimochodem - jak vyměnit žárovku blinkru vepředu na straně volantu? Rukou se tam nedostanu. Odmontovat ŘJ (nebo co to je za černou skříňku)?
PS: jinak klasická závada Nubiry, ruční brzda. Ach jo, kdo mohl vymyslet takovou blbost, jako mít tam kotouče i bubny, grrr.

mrkni se tady na forum Nubi a najdeš tam vše o zadních brzdách, nastavení na co dát bacha a co s tím.... Držím palce. On totž ten systém má jeden nemilý problém, ty pakny jsou hluboko v bubnu a jsou asi o 1cm užší než buben. Ten na místě co se nešoupe orezne a nejde to stáhnout... Jediná pomoc je buď pravidelně kotouče sundavat a čistit od rezu, nebo u soustružníka malinko slíznout (moje řešení)
  mrkni se tady na forum Nubi a najdeš tam vše o zadních brzdách, nastavení na co dát bacha a co s tím.... Držím palce. On totž ten systém má jeden nemilý problém, ty pakny jsou hluboko v bubnu a jsou asi o 1cm užší než buben. Ten na místě co se nešoupe orezne a nejde to stáhnout... Jediná pomoc je buď pravidelně kotouče sundavat a čistit od rezu, nebo u soustružníka malinko slíznout (moje řešení)

Maj to ale jen Nubiry 2.0 a Leganzy, nevím jestli i Epicy....  Je to pozůstatek z Oplu.
   Maj to ale jen Nubiry 2.0 a Leganzy, nevím jestli i Epicy....  Je to pozůstatek z Oplu.  

dost možná nejsnažší, uvidíme...
 dost možná nejsnažší, uvidíme...