da sa nastavit aj hmlovka ako ma svietit??a musi sa to nastavovat v sevise?ako normalne svetlomety podla toho pristroja?DAKUJEM dnes som vas zasypal otazkami tak nehnevajte sa
 da sa nastavit aj hmlovka ako ma svietit??a musi sa to nastavovat v sevise?ako normalne svetlomety podla toho pristroja?DAKUJEM dnes som vas zasypal otazkami tak nehnevajte sa   aspon mame co rozoberat ked vsade tak silno prsi
 aspon mame co rozoberat ked vsade tak silno prsiModerátoři: Blue Lanos, Admins
 da sa nastavit aj hmlovka ako ma svietit??a musi sa to nastavovat v sevise?ako normalne svetlomety podla toho pristroja?DAKUJEM dnes som vas zasypal otazkami tak nehnevajte sa
 da sa nastavit aj hmlovka ako ma svietit??a musi sa to nastavovat v sevise?ako normalne svetlomety podla toho pristroja?DAKUJEM dnes som vas zasypal otazkami tak nehnevajte sa   aspon mame co rozoberat ked vsade tak silno prsi
 aspon mame co rozoberat ked vsade tak silno prsino mne ani po buchnuti nechce vyskocit to kruzkoRodis píše:Nie si sám, ale mne sa zatiaľ aj keď zostal ten krúžok zatlačený, tak som naň ťukol a potom vyskočil. Keby som ho nechal zatlačený, tak sa mi nevypne rádio- teda presnejšie by bolo nepretržite pod napätím.
 jaaj takze ak nevyskoci je to potom pod napätim???takze to musi stale vyskocit
  jaaj takze ak nevyskoci je to potom pod napätim???takze to musi stale vyskocit   musim to neako poriesit
 musim to neako poriesit| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |