A aj toto je zaujímavá farba

Moderátor: Blue Lanos
To by mohla byt ta 74U, ne? Ty barvicky neodpovidaji moc skutecnosti na tom mem obrazku a navic je to jen od roku 2000 vys (smerodatna je akorat ta tabulka)...
 Jinak keby som chcel meniť farbu(naozaj nie)tak by som na nu dal tu červenú
 Jinak keby som chcel meniť farbu(naozaj nie)tak by som na nu dal tu červenú  

Jestli to je komentar k tem "cervenym" fotkam, tak budes muset na doucovaniMiSedl píše:Červená fakt super. Co ten předek, kolikátka to je ročník?A ty světlomety fakt parádní
 - ta fotka zadku je nase Leganza, ale ta fotka predku je prece Daewoo/Chevrolet Evanda z roku 2003!
 - ta fotka zadku je nase Leganza, ale ta fotka predku je prece Daewoo/Chevrolet Evanda z roku 2003!  Puvodne to sice mela byt Leganza II, ale pak to ve finale prejmenovali:
 Puvodne to sice mela byt Leganza II, ale pak to ve finale prejmenovali: 

Ja len za to že som videl tento druh aj z vnútra a prístrojovka je ako v Legyne tak neviem ale asi som toto v životnej velkosti nevidel
 Ja len za to že som videl tento druh aj z vnútra a prístrojovka je ako v Legyne tak neviem ale asi som toto v životnej velkosti nevidel  

Ale včera som bol v autosalóne a pítal som sa na tu červenú a vraj to bol len predvádzajúcí model no a bola stiahnutá buď do Piešťan alebo Bratislavi že však či ju predali a jazdila to nevedia ale slúbili mi že zoženú fotky lebo to fakt stojí za to krvavo červená a chromované kolesá bolo vážne neco
 Ale včera som bol v autosalóne a pítal som sa na tu červenú a vraj to bol len predvádzajúcí model no a bola stiahnutá buď do Piešťan alebo Bratislavi že však či ju predali a jazdila to nevedia ale slúbili mi že zoženú fotky lebo to fakt stojí za to krvavo červená a chromované kolesá bolo vážne neco  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |