SPZ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Blue Lanos
jj toto som uz pocul, ze to tak je lebo mame u nas kolegu co pochadza z CZ a presne na tomto sme sa raz smali

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
tak ščo to znamena po našom to vieme ale jeho reči????? ašte tak hrdo tam sojííí to je fakt ko...t
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..jaaj ..
no to ujko este ked byvali f cechaach...
tak vozil na skodovke KLE...
a na vychode zase KEL...
ale jak som tak okukol tie znacky..
tak som si myslel ze mam na skodovicu celkom fajn espezetku ..BA105KK
..ale asi ani moc ne...
no to ujko este ked byvali f cechaach...
tak vozil na skodovke KLE...
a na vychode zase KEL...
ale jak som tak okukol tie znacky..
tak som si myslel ze mam na skodovicu celkom fajn espezetku ..BA105KK
..ale asi ani moc ne...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
pokec
....ten KOKOT to vyhrává bezkonkurenčně, jenom nechápu proč orgán naší bezmezné a nespoutané smyslnosti a svým způsobem radosti je symbolem nadávky ( u nás po našem č.... a symbolicky zdvihnutým prostředníkem jedné ruky ) no nakonec mi pan Topolánek momentálně přesvědčuje ( a to nás všechny ) je to symbolika pro označení ty jsi jednička ( ke Kalouskovi ) tak nevím, každopádně já takto nadávat nebudu ( mám pro to jiné nepublikovatelné výrazy ) a uvedený výraz pro orgán ponechám jeho skutečnému fyziologickému využití...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
....to Vazoune nemáš náhodou filosofickou fakultu...jak krásně jsi mi poslal do pr.... ( netahej sem politiku ) a to krásné a ještě z lásky...to pozadí je hezké - navíc to na mě působí smysuplně, jenom že já už teď nedokážu nikoho ani poslat do pr.... , páč i s ní to může být hezké...a jsme u jádra problému fyziologické označení nadávek je diskutabilní ( a vlastně přízemní, hloupé, primitivní )...děkuji za uvedení na pravou míru a na oplátku, zůstáváme u vody viz foto...
mějte se fajn
mějte se fajn

97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec
----------------------------Serpico píše:....to Vazoune nemáš náhodou filosofickou fakultu...jak krásně jsi mi poslal do pr.... ( netahej sem politiku ) a to krásné a ještě z lásky...to pozadí je hezké - navíc to na mě působí smysuplně, jenom že já už teď nedokážu nikoho ani poslat do pr.... , páč i s ní to může být hezké...a jsme u jádra problému fyziologické označení nadávek je diskutabilní ( a vlastně přízemní, hloupé, primitivní )...děkuji za uvedení na pravou míru a na oplátku, zůstáváme u vody viz foto...
mějte se fajn
No vidíš - a hned je nám všem tak nějak veseleji a máš pravdu v tom, že
lze bez politiky také komunikovati a radostněji. Politika je svinstvo,proto se
nečerti a raduj se ze života - žijem jenom jednou - čau " Vazoun "
pokec
...to Vazoune nezlobím se, nemám proč - naopak bylo to decentní - politika je, byla a bude svinstvo, to už říkali naši dědové a věděli proč,
no nakonec na světě je krásně a žijeme jenom jednou....a ve slušné společnosti ( a to náš servr taky je ) se o politice nemluví....opravdu to bylo decentní a slušné upozornění....nemám více co dodat....
mějte se fajn
no nakonec na světě je krásně a žijeme jenom jednou....a ve slušné společnosti ( a to náš servr taky je ) se o politice nemluví....opravdu to bylo decentní a slušné upozornění....nemám více co dodat....
mějte se fajn
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec
------------------------Serpico píše:...to Vazoune nezlobím se, nemám proč - naopak bylo to decentní - politika je, byla a bude svinstvo, to už říkali naši dědové a věděli proč,
mějte se fajn
" Vazoun " je rád , žes to tak pochopil a je vše " OK "