Chlubte se taky

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Tak si to Vojto užijte a hlavně se nám tam neutopte!
 Tak si to Vojto užijte a hlavně se nám tam neutopte! 

------------------------Topol píše:Pěkný denTak si to Vojto užijte a hlavně se nám tam neutopte!
To je vody
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=n ... tem-7-list
Ať nám jezdí a nezlobí

-----------------------------V.Brousek píše:Hezkou a klidnou dovolenou všem na tomto fóru a ať se tu ve zdraví sejdeme i po dovolených. Já osobně i s manželkou budeme trávit dovolenou v Chorvatsku.

.
. kterýmu se nic
 kterýmu se nic jsi kolego už od počátku, co jsem Tě zde na
 jsi kolego už od počátku, co jsem Tě zde na vlož sem foto jako důkaz abychom
 vlož sem foto jako důkaz abychom 

Vazoun
 Vazoun   

Vloni s nim byl na Strahově a doručil mi tričko.
  Vloni s nim byl na Strahově a doručil mi tričko.  Poklud to nebyl Mates z půjčovny
  Poklud to nebyl Mates z půjčovny   My byly včera s mladou ve Svijanech na slavnostech místního pivovaru. Ani bych nevěřil, že tam vydržim do 3 do rána. Budu muset nachystat delší ilustrovaný pojedníní
  My byly včera s mladou ve Svijanech na slavnostech místního pivovaru. Ani bych nevěřil, že tam vydržim do 3 do rána. Budu muset nachystat delší ilustrovaný pojedníní  
Hele, Vazoune, když už jsme u definice "divnej", tak když někdo píše na fórum v neděli před sedmou ranní, tak je coVazoun píše:jsi kolego už od počátku, co jsem Tě zde na
foru poznal nějakej divnej. Nikdo Tě vlastně z Matízkářů ani moc nezná a že
vlastníš Matize,také jej nikdo neviděl
 ?
?-------------------------Docent píše:Hele, Vazoune, když už jsme u definice "divnej", tak když někdo píše na fórum v neděli před sedmou ranní, tak je coVazoun píše:jsi kolego už od počátku, co jsem Tě zde na
foru poznal nějakej divnej. Nikdo Tě vlastně z Matízkářů ani moc nezná a že
vlastníš Matize,také jej nikdo neviděl?
Matýzek je třeba tady a k tomu moralistovi - když nemám rád zlodějnu, tak jsem moralista?
Ad narážky: dovolil jsem si jenom upozornit na to, co je naprosto obvyklé na jakémkoli jiném fóru, tj. že při odpovědi na předchozí příspěvek jej necituji. Nevím, co je na tom nepochopitelného nebo urážlivého. A proč tomu tak je - jednak to zbytečně zasírá místo na serveru, na kterém je fórum umístěno, druhak jsou mezi námi lidé, kteří pro připojení používají třeba GPRS (sám jsem mezi nimi do nedávna byl) - a pro ty je každý ušetřený kB cenný.
 z toho snímku stejně není poznat který Matiz je "Docenta"jsou tam 2
 z toho snímku stejně není poznat který Matiz je "Docenta"jsou tam 2
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |