Díky za odpověď

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG 

Jo dohodli jsme se a zítra mě Brainman objednal na servisní prohlídkuTomáš píše:No nějaký tlak tam je , trošku vyteče . Nedávno jsem ho měnil, prevence.
Zmáčkneš ty pastový sponky a normálně odpojíš. Pozor na směr , na filtru je vylisovaná šipka.
Pánové, vy máte osobní srazík.....

Dnes večer, chytrejší o poznatky z fóra jsem hledal ten ventilek na ovzdušnění a nebyl jsem schopný jej najít. Mohu vás poprosit o přesnější popis, kde ho najdu nebo jak to mám ovzdušnit, aby to zase jelo pořádně. Díky
 Dnes večer, chytrejší o poznatky z fóra jsem hledal ten ventilek na ovzdušnění a nebyl jsem schopný jej najít. Mohu vás poprosit o přesnější popis, kde ho najdu nebo jak to mám ovzdušnit, aby to zase jelo pořádně. Díkysem taky psalpetrm píše:Žádný odvzdušnění není třeba je to otevřený okruh který se sám "odvzdušní" a pokud se nemílím tak tam není ani žádná šipka ale spíš nápis OUT teda venjinak ten ventilek bývá na liště vstřiků je to jakoby ventilek na pneumatice

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPGBrachovi se neco podobneho stalo na Nexii, dosel mu benzin a pak to takhle blblo. Ale myslim ze se mu zavzdusnilo cerpadlo, videl a slysel jsem to osobne. Jen ted nevim co s tim udelal, ale snad odpovi?petrm píše:To teda nevím nemáš ho tam opačně nebo třeba shoda náhod třeba nějaká svíčka nebo kabel to se stává a teď to vysvětluj zákazníkovi náhoda je blbec
 Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |