tak jsem se taky přidal mezi nexiáře
 . S nexií jsem hodně spokojenej, ale teď k věci. Parkárt se mi stalo, že jsem "prošlápl spojku", podle toho co se tu píše na fóru jsem došel k závěru, že je potřeba vyměnit kapalinu ve spojce. Nikdy jsem to nedělal a tak si chci ujasnit pár věcí
. S nexií jsem hodně spokojenej, ale teď k věci. Parkárt se mi stalo, že jsem "prošlápl spojku", podle toho co se tu píše na fóru jsem došel k závěru, že je potřeba vyměnit kapalinu ve spojce. Nikdy jsem to nedělal a tak si chci ujasnit pár věcí  . Dočetl jsem se, že jako kapalina se používá DOT4 ? Taky přesně nevím kde se nachází odvzdušňovací ventil (nebo jak se tomu řiká
. Dočetl jsem se, že jako kapalina se používá DOT4 ? Taky přesně nevím kde se nachází odvzdušňovací ventil (nebo jak se tomu řiká   ) a zda je jeden či dva? Výměnu bych prováděl stejným postupem jako u brzd, je to správně?
 ) a zda je jeden či dva? Výměnu bych prováděl stejným postupem jako u brzd, je to správně?  Pokud by měl někdo tu trpělivost a čas, byl bych moc rád kdyby sem napsal jen zběžný postup jak na to, aby to pochopil i takovej automobilovej neandrtálec jako já:D. Doufám teda, že to tady ještě nikdo neřešil, abych zbytěčně nespamoval
 Pokud by měl někdo tu trpělivost a čas, byl bych moc rád kdyby sem napsal jen zběžný postup jak na to, aby to pochopil i takovej automobilovej neandrtálec jako já:D. Doufám teda, že to tady ještě nikdo neřešil, abych zbytěčně nespamoval  .
.Předem dík za odpovedi

inak ovsem pisem o pomocnom spojkovom valci nie o hlavnom.....pomocny sa nachadza pri chladici s predu...a este jedna vec, ak vymenim ten pomocny spojkovy valec a odvzdusnim ho, tak budem musiet nastavit aj spojku???myslim pedal alebo co to sa vlastne nastavuje niekde som sa to docital..dikes
 inak ovsem pisem o pomocnom spojkovom valci nie o hlavnom.....pomocny sa nachadza pri chladici s predu...a este jedna vec, ak vymenim ten pomocny spojkovy valec a odvzdusnim ho, tak budem musiet nastavit aj spojku???myslim pedal alebo co to sa vlastne nastavuje niekde som sa to docital..dikes