Asi tak. Je jedno, co kupis, vsetky sedacky su testovane (pokial nekupujes na blsaku, pripadne pouzite). Rozdiel medzi nimi je asi taky, ze neznackovu kupis za 1300, znackovu za 5000 a ked si ich pozorne pozries, vsetky su Made In China.
Radsej si kup taku, ktora ma odoberatelne operadlo, ak synator vyrastie, ostane podsedak.
Ja osobne som pri prvom kupil vajicko, v ktorom sa synator vozil asi do vedku 1-a-pol roka, potom som kupil sedacku s odnimatelnym operadlom. Ked sa narodila mala, zdedila vajicko, teraz uz sedi v zdedenej sedacke a malemu (4 rocny) som kupil za asi 300 korun podsedak a je priputany pasom.
Neodporucam kupovat v reklamach preferovane sedacky, kde uvadzaju kadejake upinacie systemy (sposoby pripnutia na sedadlo), pokial dany system upinania nemas zabudovany od vyroby v aute. Inak len preplatis.
Moj nazor: pokial je to homologizovane, orientuj sa na pohodlnost (dlzka opierok pre ruky, drziak na flasu s pitim pre dieta, polstrovanie), pripadne podla farby a tvaru (to preferuju hlavne manzelky

)
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black