Moderátoři: Blue Lanos, Admins
A ja myslel, ze uz to tu zaznelo tolikrat, ze uz to kazdy vi!ferino28 píše:ale skor ma zaujima, ci neviete viac o rozdiele medzi Daewoom a Ssangyongom. Vypadaju takmer rovnako, ceny su to iste, mam taky dojem, ze ani ludia poriadne nevedia co to je a tak to hadzu na S.
No do terenumoc nejsou. tak akorat na nase derave cesty. Motor nema vykon vhledem k vaze auta. Jeli jsme na horskou chatu a mistama to melo problem na 2 jed do kopce.ferino28 píše:Slabota? V com? To neni auto na zavody, motor, tam nema ani velky vykon, skor krutak.Ako som pisal, chcem motor 2.9 TD, co je motor z MB, aj ked nie uplne ten isty, pretoze v MB ma vpriamy vstrek (motor storocia) a tu je ako komorkovy a prevodovka by tiez nemal byt problem, skor hladam co moc nejazdil v terene. Mam taky dojem, ze aj riadenie ma prevzate s MB (maticove), ale skor ma zaujima, ci neviete viac o rozdiele medzi Daewoom a Ssangyongom. Vypadaju takmer rovnako, ceny su to iste, mam taky dojem, ze ani ludia poriadne nevedia co to je a tak to hadzu na S.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |