Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
to je ale zvrátené!!!.. Umrieť v taký pekný deň.... to nedáva zmysel.Akri píše:Rio-Nedele 25.9.2005 -slunecno, 22 stupnu, krasne barevny listi, mirnej vetrik, tak presne takhle si predstavuju den, kdy bych chtel umrit

CHEVROLET  KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER

- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to bylo mysleno obrazne, jako ze by se mi spokojene umiraloLIFELIKE píše:to je ale zvrátené!!!.. Umrieť v taký pekný deň.... to nedáva zmysel.Akri píše:Rio-Nedele 25.9.2005 -slunecno, 22 stupnu, krasne barevny listi, mirnej vetrik, tak presne takhle si predstavuju den, kdy bych chtel umrit
 Ja s tim jeste pockam
 Ja s tim jeste pockam 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
Práve som si na http://www.shmu.sk/?page=102 pozerala, aké počasie nám hlásia do budúcnosti. Zaujala ma jedna vec. A to, že na utorok hlásia polojasno až oblačno a na stredu polooblačno až oblačno.
Otázka: Aký rozdiel je medzi polojasnom až oblačnom a polooblačnom až oblačnom??????

Otázka: Aký rozdiel je medzi polojasnom až oblačnom a polooblačnom až oblačnom??????
CHEVROLET  KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED

Pěkný denLIFELIKE píše:Práve som si na http://www.shmu.sk/?page=102 pozerala, aké počasie nám hlásia do budúcnosti. Zaujala ma jedna vec. A to, že na utorok hlásia polojasno až oblačno a na stredu polooblačno až oblačno.
 Polojasno až polooblačno 20st.
 Polojasno až polooblačno 20st.  
 Jestli mohu typovat tak tobě se líbí spíš polojasno

Je to proto,že jsi i podle jména optimistka.Je to jako ty by jsi určitě řekla "Mám ještě 100 korun
 Ale pesimista by řek "Mám už JENOM sto korun
  Ale pesimista by řek "Mám už JENOM sto korun  A podle takových pohledů na svět hodnotím člověka i já!
 A podle takových pohledů na svět hodnotím člověka i já!Pesimista by řek"Zatím nám jezdí a zatím nezlobí

Já říkám "Ať nám jezdí a nezlobí

K tomu patří i víra,že bude líp i když to někdy stojí za starou bačkoru

Neviem, či som maximálny optimista, ale beriem život tak ako ide. Neplánujem vo veľkom.... hlavne, aby sa nám ráno podarilo vstať a potom sa uvidí ako bude.Topol píše:Pěkný denPolojasno až polooblačno 20st.

Je to proto,že jsi i podle jména optimistka.Je to jako ty by jsi určitě řekla "Mám ještě 100 korunAle pesimista by řek "Mám už JENOM sto korun
A podle takových pohledů na svět hodnotím člověka i já!
Pesimista by řek"Zatím nám jezdí a zatím nezlobí

Vždy však mám tak nejako pocit, že iní ľudia majú v živote väčšie problémy ako ja ..... to je asi základ môjho optimizmu
A hlavne: Jezdím a nezlobím!!!
 .
.CHEVROLET  KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED

- 
				Monika
Topol píše:Pěkný denLIFELIKE píše:Práve som si na http://www.shmu.sk/?page=102 pozerala, aké počasie nám hlásia do budúcnosti. Zaujala ma jedna vec. A to, že na utorok hlásia polojasno až oblačno a na stredu polooblačno až oblačno.
Otázka: Aký rozdiel je medzi polojasnom až oblačnom a polooblačnom až oblačnom??????Polojasno až polooblačno 20st.

Je to proto,že jsi i podle jména optimistka.Je to jako ty by jsi určitě řekla "Mám ještě 100 korunAle pesimista by řek "Mám už JENOM sto korun
A podle takových pohledů na svět hodnotím člověka i já!
Pesimista by řek"Zatím nám jezdí a zatím nezlobí
tak nějak nevím, co jsem já, když mne nejvíce povzbudí myšléénka - neboj, bude ještě hůř....

- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Vojta
Každý počasí má svoje pro a proti. Když je hezky, musím řešit dilema - jít si zahrát tenis, nebo jít makat na zahrádku? Když prší, vím určitě, že na zahrádku nemusím a třeba přestane pršet a já na ten tenis třeba půjdu. Ale na zahrádku ne, tam bude mokro. A to je výhoda škaredého počasí. A když je škaredě, jezdí míň blbců po cestách. Jenže zase je špinavé auto. Takže jak jsem řek - všechno má své pro a proti.

- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: