jj prostuduj a přidej se

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Do ES clubu jsi zvána 100%Palomita píše:Modrá je nejlepšímilosmlcoch píše:Modrá je dobráSice mám jinak nejradši zelenou, ale na orlandu bych si ji neuměla představit
![]()
![]()
Na ES už jsem zběžně koukala, tak to ještě musím pořádně prostudovat18lukin18 píše:ještě trička a nálepku ES a budete dokonalá orlí rodinka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mc.cvok:A co club ESmc.cvok píše:Tak za ty dva dny co auto mám , zatím naprostá spokojenost . Jen při přepnutí na LPG auto citelně zaškube , s tím mi slíbili něco udělat už při předávání auta , tak se uvidí , jinak dobrý . Škoda jen , že se nesklápí zrcátka sama při zamčení auta , to by byl naprostý luxus
Tak vítej do clubu ES kolegomc.cvok píše:Tak co by ne , koukal jsem na sraz v Litoměřicích , to není tak daleko....snad dnes udělám nějakou fotku ať mám taky něco do Avataru
Moc děkujutomask píše:Ahoj Palomita,
vítej tady mezi náma a gratuluji k autíčku i k přírustku do rodiny.
Přejí hodně šťastných kilometrů a snaď se i uvidíme na srazíku v Litoměřicích![]()
Jinak moc hezká barva
Ahoj, vítej, třeba budeš mít v srpnu doma najednou dva "dravce" naráz. Hlavně aby byli oba OK.Palomita píše:Ahoj všem, s dovolením se k vám přidám, i když na autíčko teprve čekáme![]()
Mělo by být nejpozději v polovině srpna, ale prý se nejspíš dočkáme dřívZačátkem srpna mám termín porodu, tak jsem zvědavá, jestli doma bude dřív miminko, nebo Orlando
U mňa je trochu iná situácia, pretože som si zajednal predvádzacie vozidlo za 14 800 EUR, ale cena za ktorú predávajú vozidlo LT+ s BT ametalízou je 17 925 EUR s 1.8 Benzín. Túto cenu mám aj na faktúre a z nej sa bude počítať PZP a havarijné poistenie.dadif píše:Od doby, co jsme Orlando koupili (1 rok) už ceny moc nesleduju. Vím, že šly trochu nahoru, ale 17.800 € se mi zdá za LT+ v benzínu trochu moc. Máš to v hotovosti nebo na úvěr?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |