pak přijde na řadu i ostatní
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
 Kolko mu platíš
 Kolko mu platíš   

. Ne to je předce Kuba , tak nějak už k nám od druhého Baldovce , kde jsme se seznámili patří a kluci ho mají taky rádi
  . Ne to je předce Kuba , tak nějak už k nám od druhého Baldovce , kde jsme se seznámili patří a kluci ho mají taky rádi   Dneska byla voskovací procedůra , viz. foto
  Dneska byla voskovací procedůra , viz. foto 

Měl to jeden majitel, starší pán , teď mu je dle RČ 70 - viz TP. 127tis najeto , serviska a výbava bohatá a hlavně má závěs což já potředuju. Zdarma k tomu ještě zimáky na plechu. V Seleticích mě to Palikx projel diagnostikou a vše OK . Teď mě čeká výměna výfuku , je tam dirka a rozvody. Jo a cena ?? 2 průměrné platy
  Měl to jeden majitel, starší pán , teď mu je dle RČ 70 - viz TP. 127tis najeto , serviska a výbava bohatá a hlavně má závěs což já potředuju. Zdarma k tomu ještě zimáky na plechu. V Seleticích mě to Palikx projel diagnostikou a vše OK . Teď mě čeká výměna výfuku , je tam dirka a rozvody. Jo a cena ?? 2 průměrné platy   
   39 900Kč
  39 900Kč
 cca o 100L
  cca o 100L ale s tím jsem samozřejmě počítal a do roka bude na LPG.
  ale s tím jsem samozřejmě počítal a do roka bude na LPG. - prostě si to auto o to říká
  - prostě si to auto o to říká   

Keď som ich kúpil tak som asi týžden bádal a skúšal no a nakoniec prisli na rad hmlovky lenže som to chcel hore do oblúka no a Táňa rozhodla že hokejka je krajšia a mala pravdu
 Keď som ich kúpil tak som asi týžden bádal a skúšal no a nakoniec prisli na rad hmlovky lenže som to chcel hore do oblúka no a Táňa rozhodla že hokejka je krajšia a mala pravdu  

na spz ji nechci, rámeček mám v plánu vyměnit za ten chromovanej, myslím že  Peha ho má a ten se mě líbí
   na spz ji nechci, rámeček mám v plánu vyměnit za ten chromovanej, myslím že  Peha ho má a ten se mě líbí  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |