Moj novy Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Moj novy Cruze
Zdravííím, tak jsem již 4.dnem také novým majitelem bílého cruze 1.6 LS+ 91kw
A zatím mohu říct jen spokojenost:)))
Vlastnil jsem předtím FF 09 titanium 1.6 74kw a musím říct že co se týče jízdy je to velmi podobné, akorát cruze od zatáček tak nevyklápí ze sedačky jako focus:))..naopak zase cruze ohodně víc řve než focus a byl jsem zmvyklej na větší loketní opěrku:D

A zatím mohu říct jen spokojenost:)))
Vlastnil jsem předtím FF 09 titanium 1.6 74kw a musím říct že co se týče jízdy je to velmi podobné, akorát cruze od zatáček tak nevyklápí ze sedačky jako focus:))..naopak zase cruze ohodně víc řve než focus a byl jsem zmvyklej na větší loketní opěrku:D
Cruze 1.6 LS+ 91KW Bílá

- Reklama
Vitaj.
Tá opierka, to je dizajnovo-ergonomická katastrofa, to je fakt. Čo ten nový motor, aký máš z neho pocit? Veľa vás tu zatiaľ s tou to novou 1.6 nie je a tak máme min.informácie.

Tá opierka, to je dizajnovo-ergonomická katastrofa, to je fakt. Čo ten nový motor, aký máš z neho pocit? Veľa vás tu zatiaľ s tou to novou 1.6 nie je a tak máme min.informácie.
Tak jsem dnes nechal na Cruzíka naistalovat folie SunTek. Na fotografii to vypadá trochu jinak než ve skutečnosti.
Použil jsem na předek SunTek 35 a zadní část SunTek 20.

Použil jsem na předek SunTek 35 a zadní část SunTek 20.

Diki za info, tiez si chcem dat folie. 
Si spokojny s montazou cenou.
Diki za info.

Si spokojny s montazou cenou.
Diki za info.
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS

Byl jsem přítomen po celou dobu montáže (100min), takže jsem se ještě něčemu přiučil   .
  .
S montáží (firmou) absolutní spokojenost. Tintek - Ostrava.
Cena za komplet 3500,- (včetně DPH).
Jinak folie jsem měl na každém autě a jsem s nima maximálně spokojený. Na Mondeu jsou 10 let a No problem .
 .

.
  .S montáží (firmou) absolutní spokojenost. Tintek - Ostrava.
Cena za komplet 3500,- (včetně DPH).
Jinak folie jsem měl na každém autě a jsem s nima maximálně spokojený. Na Mondeu jsou 10 let a No problem
 .
 .
					Naposledy upravil(a) Lion76 dne pát kvě 27, 2011 16:00, celkem upraveno 1 x.

Montáž bola aká? Rozoberali dvere alebo nie?

Montáž probíhá samozřejmě bez demontáže skel. 
Folii si naměří z venkovní strany, ořeže a potom se sejme krycí strana folie a lepí se zevnitř.
Když někdo něco umí tak vypadá vše easy .
 .

Folii si naměří z venkovní strany, ořeže a potom se sejme krycí strana folie a lepí se zevnitř.
Když někdo něco umí tak vypadá vše easy
 .
 .Re: Moj novy Cruze
A mas teda folie aj v predu? Nechapem, v Cechach to mozete mat a u nas ne?   

Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ

- zlBeast
Zdravím všechny   tak jsem do včera majitel nového mazlíka Cruze 2,0LT(2011)  + gps + černocihlová kůže (vyhřívané sedačky
  tak jsem do včera majitel nového mazlíka Cruze 2,0LT(2011)  + gps + černocihlová kůže (vyhřívané sedačky  ) jinak je v barvě šedá Smoky
 ) jinak je v barvě šedá Smoky  musím uznat že po felicii 1,3 (40kw) je to docela rozdíl
 musím uznat že po felicii 1,3 (40kw) je to docela rozdíl  během 5 minut co jsem to dovezl domů tu byli snad všeci sousedi z ulice
 během 5 minut co jsem to dovezl domů tu byli snad všeci sousedi z ulice  na toto forum chodím už cca půl roku a chtěl bych vám poděkovat protože jste mi pomohli rozhodnout se pro jaké auto a v jaké výbavě
 na toto forum chodím už cca půl roku a chtěl bych vám poděkovat protože jste mi pomohli rozhodnout se pro jaké auto a v jaké výbavě  takže dík
 takže dík 

tak jsem do včera majitel nového mazlíka Cruze 2,0LT(2011)  + gps + černocihlová kůže (vyhřívané sedačky
  tak jsem do včera majitel nového mazlíka Cruze 2,0LT(2011)  + gps + černocihlová kůže (vyhřívané sedačky  ) jinak je v barvě šedá Smoky
 ) jinak je v barvě šedá Smoky  musím uznat že po felicii 1,3 (40kw) je to docela rozdíl
 musím uznat že po felicii 1,3 (40kw) je to docela rozdíl  během 5 minut co jsem to dovezl domů tu byli snad všeci sousedi z ulice
 během 5 minut co jsem to dovezl domů tu byli snad všeci sousedi z ulice  na toto forum chodím už cca půl roku a chtěl bych vám poděkovat protože jste mi pomohli rozhodnout se pro jaké auto a v jaké výbavě
 na toto forum chodím už cca půl roku a chtěl bych vám poděkovat protože jste mi pomohli rozhodnout se pro jaké auto a v jaké výbavě  takže dík
 takže dík 
Dej si do pofilu odkut jseš   . Vítam tě tady a přejí hodně spokojenosti
 . Vítam tě tady a přejí hodně spokojenosti  

Carthell Prg

A pridej si fotku auta, at vime. Hele Tome, taky bys uz mohl zmenit fotku a dat tam sve auto, co? 

Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca

A tak ty jsi fesak, to je jasne   Ale tvoje auto bude pro nas prece jen pohlednejsi, nic ve zlem
  Ale tvoje auto bude pro nas prece jen pohlednejsi, nic ve zlem 

Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca