Chcem vediet ake su tam predne sedadla.Dufam ze RECAROJRD .. píše:Noo ..kontak zrovna nemaam....
ale je to Danubius ..
ci Auto-Danubius...
..co z tej ASTRY potrebujesh ..??

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Oldo, originalni brzdi bidne... mel jsi moznost porovnat brzdy na Nexii s jinym autem?Olda píše:Já si nestěžuju... je to origo mdel 97 a brzdí okje to asi dost otázka použití kvalitního obložení a stavu kotoučů, ne?
Ivane ale mě opravdu stačí mírně sešlápnout brzdu a to auto brzdí, je to asi otázka kombinace kotoučů a obložení, ty mé chlazené v kombinaci se španěláckym obložením jehož název si nepamatuju, fungují překvapivě dobře..., každopádně spíš jsem neměl možnost se projet v nexii která nebrzdí...Ivan píše:Oldo, originalni brzdi bidne... mel jsi moznost porovnat brzdy na Nexii s jinym autem?Olda píše:Já si nestěžuju... je to origo mdel 97 a brzdí okje to asi dost otázka použití kvalitního obložení a stavu kotoučů, ne?
Nemas foto GM brzdRadmont píše:originalne brzdy brzdia relativne dobre pokial su nove. Potom sa to zacne zadierat a je to v p*r*d*e*l*i. Pokruti to kotuce, znici platnicky a tak...
Jednu dobu ked som stal na krizovatke v kopci, tak som nemusel stat na brzde. Auto totiz stale pribrzdovalo aj ked som nechcel. A precistovanie v servise vydrzalo 3 mesiace a potom zacalo zase samovolne pribrzdovat. GM brzdy nikdy viac!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |