na Vřešťově jsem byla bylo tam super...
  na Vřešťově jsem byla bylo tam super...  tohle téma prozatím nechám a uvidím
  tohle téma prozatím nechám a uvidímModerátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

na Vřešťově jsem byla bylo tam super...
  na Vřešťově jsem byla bylo tam super...  tohle téma prozatím nechám a uvidím
  tohle téma prozatím nechám a uvidímjá vím..bohumileREBEL píše:kdyby to bylo ve stejnej termin tak radeji pojedu na vrestov ubytovani slo a ten kaja to byla bomba a byla tam sranda-kdo tam byl tak vi.

Toz si das jednen vikendek voraz i urcite rodinku doma potesis...nemuzes furt jen drit nebo te klepne a co pak z toho...neco vymyslime...-peha- píše:Hanzýku rád by som dačo spáchal ale nemám ani jeden den volno každú dovču v hasičine makám v servise alebo jazdím takže som rád že sa odtrhnem na srazNo ver chlape že sa už teším do dôchodku ale to ješte potrvá

Pěkný denHanzy píše:Toz si das jednen vikendek voraz i urcite rodinku doma potesis...nemuzes furt jen drit nebo te klepne a co pak z toho...neco vymyslime...-peha- píše:Hanzýku rád by som dačo spáchal ale nemám ani jeden den volno každú dovču v hasičine makám v servise alebo jazdím takže som rád že sa odtrhnem na srazNo ver chlape že sa už teším do dôchodku ale to ješte potrvá

A vůbec nejhorší smrt je z vyjančení
 A vůbec nejhorší smrt je z vyjančení   
  Po převratu jsem byl taky OSVČ a mezi lidma mi zůstalo mraky peněz! Nejhorší byli pracháči.Čím měli víc peněz tak by radši neplatili vůbec .Takže peháčku jak tady říkaj sudeťáci :"lanksam abe sichr /pomalu ale jistě /
 Po převratu jsem byl taky OSVČ a mezi lidma mi zůstalo mraky peněz! Nejhorší byli pracháči.Čím měli víc peněz tak by radši neplatili vůbec .Takže peháčku jak tady říkaj sudeťáci :"lanksam abe sichr /pomalu ale jistě /  

aby mu ty roky do důchodu rychle uběhly a pak může jezdit po srazech a srazících jako kdo ?
  aby mu ty roky do důchodu rychle uběhly a pak může jezdit po srazech a srazících jako kdo ?   no přece " Vazounovi "
 no přece " Vazounovi "  slíbili jsme si že letos nevynechám jediný sraz - jen aby nám zdravíčko vydrželo !!!
 slíbili jsme si že letos nevynechám jediný sraz - jen aby nám zdravíčko vydrželo !!! 

zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

, co červen ? já jsem pro .
  , co červen ? já jsem pro . 

Jinak cerven nezni spatne...
 Jinak cerven nezni spatne... 
 To by šlo , nebo néé  ???
  To by šlo , nebo néé  ???  

( ale ráno jsi vylezl z chaty , tak nevím)
 ( ale ráno jsi vylezl z chaty , tak nevím) Vazoun a jeho babí  - také souhlasí a těší se všechny srazy a srazíky - plánované
 Vazoun a jeho babí  - také souhlasí a těší se všechny srazy a srazíky - plánované   ale také i třeba neplánované
  ale také i třeba neplánované   ale hlavně uskutečněné
 ale hlavně uskutečněné   ahoj na Květnovém hlavním srazu - zdraví " Vazoun "
  ahoj na Květnovém hlavním srazu - zdraví " Vazoun "  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |