Toto? http://www.uzdaewoo.ru/auto/new_nexia_dohc/LordMMX píše:a bude nexia model 2013. ABS/ESP/Airbagy . nový interier. som veľmi zvedavý.
http://www.uzdaewoo.ru
DAEWOO NEXIA model 2008
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: DAEWOO NEXIA model 2008
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
novsie od toho co si dal link.
to je model 2008
Daewoo Winstorm 2007 LT (Captiva)
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Nexie uz ma sva nejlepsi leta za sebou, aby nedopadla jako moskvic ktery se snad jeste po 30 letech vyrabi.
...nojo milosch desing co ji udělali italové z původního kadeta, je nadčasový o tom není třeba diskutovat, já vím je technologicky z minulého století ale není to tak trochu výhoda, servisní náklady a řekněme jednoduchost, opravitelnost, cena náhradních dílů, ...no nic stále je to jenom můj subjektivní názor, ...jo včera jsem byl ve svém oblíbeném servisu Melliccaro a říkám Milanovi pojď se podívat, měl jsem zvednoutou nessí na stojanovém heveru, jak má vypadat vana převodovky a vana motoru prostě suché bez línání oleje, ...no vzniklo to tím, že na ponku jsem viděl tubu LOCTITE 37.. černou samovulkanizující gumu na těsnění ( koupil si ji na Tatru 813 na track trial), tak kouká a říká tak takhle to nemám na 4letý Octavii a já mu říkám a tak to tam je 15let! Loctite je dobrá věc a šikmooký korejci to dávali už na výrobní lince. Jinak nechci se přít máš svou pravdu, ostatně rusové vše ukradli anebo to byly válečné reparace tolik k Moskviči, proto si toho vážili, když pominu Čikuli aliaz Fiat, to byl dar italských komunistů.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
N3 ... podľa mňa sa švihli... hoc to vždy bude len GM-Daewoo Gentra druhej generacie (aveo, nie uzbekistanska gentra)
Daewoo Winstorm 2007 LT (Captiva)