Poky Ul píše:Jo kdo jednou Orla zkusí nechce už jinak
Možno máš pravdu.Ale u mna aveo bude miláčik č1. A to rátam aj BMW aj Mustanga.
tak to souhlasím,já bral Avejko s tím že ho do dvou let vyměním za Cruze ale tak jsem si ho oblíbil že nebudu měnit Orlík by se bral kvůli zadnímu prostoru a komfortu na závody kol
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
slaza píše:Dnes jsem měl za ofukem pozdrav u Olympie od Rudol0fa Š. Asi poznal logo ReWegara. Taky zdravím
šikovnej kluk
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
slaza píše:Dnes jsem měl za ofukem pozdrav u Olympie od Rudol0fa Š. Asi poznal logo ReWegara. Taky zdravím
díky jj znak Orlí letky
Taky budeme muset něco podniknout, ti severo-západo-Češi mě iritují. Jak přijedu z dovolené..... Za Olympií je tolik místa, kde se nic neděje, pokud tam nejezdí parní válec či lokomotiva. A nemusíme to být jenom my z Chrlic či Heršpic, Brno není zas až tak velký. Taky si založíme vlákno a.......Za podzimních sychravých dní .......
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON
už jsme s Brněnským týmem měli srazík u Olympie a přijel i Tomask kterému jsme chtěli ukázat jak se rozebírá zadní část vozu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark